PC Creator Sim açılmıyor

İşletim sistemi
Diğer

watashiwaeray

Decapat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Huawei tablet yeni aldım ama bu cihazda PC Creator Sim'e giremiyorum, başlata basınca öyle kalıyor.

Dosya Ekleri

• images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    16,1 KB · Görüntüleme: 69
Ayarlara git oradan depolama oradan uygulamalar oraya tıkla uygulamaların açılması lazım oradan PC Simulator bul veriyi sil e bas.

Benim Samsung tabletimde öyle yapınca uygulamaya reset atıyordu açılıyordu çok değişen bir şey olacağını sanmıyorum her cihazda benzerdir muhtemelen fakat uygulamada hesap bağlayıp kaldığın yerden devam etme yeri yoksa yapma yoksa 0'dan tekrar başlarsın.

Yararlı olduysa sevinirim.

Ayarlara git oradan depolama oradan uygulamalar oraya tıkla uygulamaların açılması lazım oradan PC Simulator bul veriyi sil e bas.

Benim Samsung tabletimde öyle yapınca uygulamaya reset atıyordu açılıyordu çok değişen bir şey olacağını sanmıyorum her cihazda benzerdir muhtemelen fakat uygulamada hesap bağlayıp kaldığın yerden devam etme yeri yoksa yapma yoksa 0'dan tekrar başlarsın.

Yararlı olduysa sevinirim.

Denedim olmuyor oyun açılıyor ama başlat tuşuna basınca tepki vermiyor. Bu arada cihaza Google indirilmiyor APK indirmek zorunda kaldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı