MazotlaBesleniy0rum Decapat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 Yeni bir PC almayı düşünüyorum. Bu PC CS2 açar mı, bir de kaç FPS alır? Başka hangi oyunları açar? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2023
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.226 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #2 Sistem özellikleri nedir? Konuyu açalı 6 dakika olmasına rağmen hala konu içeriğini güncellememişsiniz.
Sistem özellikleri nedir? Konuyu açalı 6 dakika olmasına rağmen hala konu içeriğini güncellememişsiniz.
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 MazotlaBesleniy0rum dedi: Yeni bir PC almayı düşünüyorum. Bu PC CS2 açar mı, bir de kaç FPS alır? Başka hangi oyunları açar? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini vermeden "bu PC CS2 açar mı?" diye soru sormak çok saçma.
MazotlaBesleniy0rum dedi: Yeni bir PC almayı düşünüyorum. Bu PC CS2 açar mı, bir de kaç FPS alır? Başka hangi oyunları açar? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini vermeden "bu PC CS2 açar mı?" diye soru sormak çok saçma.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Aralık 2023 #4 PC'yi hayal ediyoruz herhalde.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 28 Aralık 2023 #5 PC açar da, hangi PC? Bütçe ne kadar? Nasıl bir deneyim istiyorsun açıldıktan sonra?
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 28 Aralık 2023 #6 MazotlaBesleniy0rum dedi: Yeni bir PC almayı düşünüyorum. Bu PC CS2 açar mı, bir de kaç FPS alır? Başka hangi oyunları açar? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlar oyun oynamak için var, tabii ki açar.
MazotlaBesleniy0rum dedi: Yeni bir PC almayı düşünüyorum. Bu PC CS2 açar mı, bir de kaç FPS alır? Başka hangi oyunları açar? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlar oyun oynamak için var, tabii ki açar.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Aralık 2023 #7 Adrastos dedi: Sistem özellikleri nedir? Konuyu açalı 6 dakika olmasına rağmen hala konu içeriğini güncellememişsiniz. Genişletmek için tıkla... Mesajları silmenizdeki sebep nedir? Adam bu PC açar mı yazıp özellikleri yazmamış ne yazalım silmemeniz için?
Adrastos dedi: Sistem özellikleri nedir? Konuyu açalı 6 dakika olmasına rağmen hala konu içeriğini güncellememişsiniz. Genişletmek için tıkla... Mesajları silmenizdeki sebep nedir? Adam bu PC açar mı yazıp özellikleri yazmamış ne yazalım silmemeniz için?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.226 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #8 aKuu dedi: Mesajları silmenizdeki sebep nedir? Adam özellikleri yazmamış ne yazalım silmemeniz için? Genişletmek için tıkla... Özellikleri paylaşmasını bekleyebilirsiniz, zira ben belirttim zaten mesajımda. Ondan sonra hepimiz sisteminin CS2 açıp açmayacağına göre yorum yapabiliriz.
aKuu dedi: Mesajları silmenizdeki sebep nedir? Adam özellikleri yazmamış ne yazalım silmemeniz için? Genişletmek için tıkla... Özellikleri paylaşmasını bekleyebilirsiniz, zira ben belirttim zaten mesajımda. Ondan sonra hepimiz sisteminin CS2 açıp açmayacağına göre yorum yapabiliriz.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.535 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2023 #9 MazotlaBesleniy0rum dedi: Bu PC CS2 açar mı, bir de kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar derken link koysaydınız bari. Genelde çoğu PC iyi/kötü CS 2 oynatabilir.
MazotlaBesleniy0rum dedi: Bu PC CS2 açar mı, bir de kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar derken link koysaydınız bari. Genelde çoğu PC iyi/kötü CS 2 oynatabilir.
BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 28 Aralık 2023 #10 Demode oldu ama yine de atayım Dosya Ekleri indir (3).png 106,8 KB · Görüntüleme: 80