- Makaleler
- 1
3 aylık Gamepass Ultimate'i daha önce gamepass aldığım hesapta aktif edebiliyor muyum?
Global bir ürün anahtarı olduğu için etkinleştirebilmek için bir VPN hizmetine gerek yoktur.@xakiran VPN ile ülke değiştirip mi kullanmamız lazım kodu yoksa normal şekilde değiştirmeden de kullanabilir miyiz?
Diğer ürün anahtarlarında olduğu gibi kabul edeceğini düşünmüyorum, satın aldıktan sonra yeni bir hesap oluşturuyor olarak kullanabilirsiniz.3 aylık Gamepass Ultimate'i daha önce gamepass aldığım hesapta aktif edebiliyor muyum?
Microsoft Store uygulamasının hesabını da yeni oluşturmuş olduğunuz hesap ile tanımladıktan sonra Xbox uygulamasını yeniden başlatın. Microsoft'un katkısı eşliğinde sunucu ve aktivasyon konusunda iki hizmet birbiri ile bağlantılı olarak çalışıyor.@xakiran hocam aldım etkinleştirdim yinede oyunları indiremiyorum bir fikriniz var mı?
Tamamdır hocam oldu teşekkürler.Microsoft Store uygulamasının hesabını da yeni oluşturmuş olduğunuz hesap ile tanımladıktan sonra Xbox uygulamasını yeniden başlatın.
3 aylık Game Pass Ultimate'i daha önce Game Pass aldığım hesapta aktif edebiliyor muyum?
Gençler yüzde 40 indirimli 3aylik Ultimate kodu kendi hesabımdan kullanabiliyor muyum? Alıp deneyen var mi?
Site güvenilir.Site güvenilir mi ve Game Pass konsol içinde çalışır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.