Xbox PC PC dahil Gamepass ürün anahtarı 12 TL

@xakiran VPN ile ülke değiştirip mi kullanmamız lazım kodu yoksa normal şekilde değiştirmeden de kullanabilir miyiz?
Global bir ürün anahtarı olduğu için etkinleştirebilmek için bir VPN hizmetine gerek yoktur.
3 aylık Gamepass Ultimate'i daha önce gamepass aldığım hesapta aktif edebiliyor muyum?
Diğer ürün anahtarlarında olduğu gibi kabul edeceğini düşünmüyorum, satın aldıktan sonra yeni bir hesap oluşturuyor olarak kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
@xakiran hocam aldım etkinleştirdim yinede oyunları indiremiyorum bir fikriniz var mı?

@xakiran hocam aldım etkinleştirdim yinede oyunları indiremiyorum bir fikriniz var mı?
Microsoft Store uygulamasının hesabını da yeni oluşturmuş olduğunuz hesap ile tanımladıktan sonra Xbox uygulamasını yeniden başlatın. Microsoft'un katkısı eşliğinde sunucu ve aktivasyon konusunda iki hizmet birbiri ile bağlantılı olarak çalışıyor.

Son düzenleme:
Site güvenilir mi ve Game Pass konsol içinde çalışır mı?

Site güvenilir mi ve Game Pass konsol içinde çalışır mı?
Site güvenilir.

Bende şimdi aldım etkinleştirdim hiç bir sorun çıkarmadı, şuan Starfield yükleniyor.

Son düzenleme:
2 3 tane alsak 1 hesapta süre uzamıyor değil mi? Ayrı hesaplarda mı olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…