Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Ocak 2025 #21 3 aylık Gamepass Ultimate'i daha önce gamepass aldığım hesapta aktif edebiliyor muyum?
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 5 Ocak 2025 #22 Mr.Anyone dedi: @xakiran VPN ile ülke değiştirip mi kullanmamız lazım kodu yoksa normal şekilde değiştirmeden de kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Global bir ürün anahtarı olduğu için etkinleştirebilmek için bir VPN hizmetine gerek yoktur. Emiko7 dedi: 3 aylık Gamepass Ultimate'i daha önce gamepass aldığım hesapta aktif edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Diğer ürün anahtarlarında olduğu gibi kabul edeceğini düşünmüyorum, satın aldıktan sonra yeni bir hesap oluşturuyor olarak kullanabilirsiniz. Son düzenleme: 5 Ocak 2025
Mr.Anyone dedi: @xakiran VPN ile ülke değiştirip mi kullanmamız lazım kodu yoksa normal şekilde değiştirmeden de kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Global bir ürün anahtarı olduğu için etkinleştirebilmek için bir VPN hizmetine gerek yoktur. Emiko7 dedi: 3 aylık Gamepass Ultimate'i daha önce gamepass aldığım hesapta aktif edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Diğer ürün anahtarlarında olduğu gibi kabul edeceğini düşünmüyorum, satın aldıktan sonra yeni bir hesap oluşturuyor olarak kullanabilirsiniz.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #23 @xakiran hocam aldım etkinleştirdim yinede oyunları indiremiyorum bir fikriniz var mı?
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 5 Ocak 2025 #24 Mr.Anyone dedi: @xakiran hocam aldım etkinleştirdim yinede oyunları indiremiyorum bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store uygulamasının hesabını da yeni oluşturmuş olduğunuz hesap ile tanımladıktan sonra Xbox uygulamasını yeniden başlatın. Microsoft'un katkısı eşliğinde sunucu ve aktivasyon konusunda iki hizmet birbiri ile bağlantılı olarak çalışıyor. Son düzenleme: 5 Ocak 2025
Mr.Anyone dedi: @xakiran hocam aldım etkinleştirdim yinede oyunları indiremiyorum bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store uygulamasının hesabını da yeni oluşturmuş olduğunuz hesap ile tanımladıktan sonra Xbox uygulamasını yeniden başlatın. Microsoft'un katkısı eşliğinde sunucu ve aktivasyon konusunda iki hizmet birbiri ile bağlantılı olarak çalışıyor.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #25 xakiran dedi: Microsoft Store uygulamasının hesabını da yeni oluşturmuş olduğunuz hesap ile tanımladıktan sonra Xbox uygulamasını yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam oldu teşekkürler.
xakiran dedi: Microsoft Store uygulamasının hesabını da yeni oluşturmuş olduğunuz hesap ile tanımladıktan sonra Xbox uygulamasını yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam oldu teşekkürler.
BelaliUq Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 115 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Araştırma-Geliştirme 5 Ocak 2025 #26 Emiko7 dedi: 3 aylık Game Pass Ultimate'i daha önce Game Pass aldığım hesapta aktif edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet o kodlar Türkiye hesaplarında geçerli. Kendi hesabınızda aktive edebilirsiniz. Junex dedi: Gençler yüzde 40 indirimli 3aylik Ultimate kodu kendi hesabımdan kullanabiliyor muyum? Alıp deneyen var mi? Genişletmek için tıkla...
Emiko7 dedi: 3 aylık Game Pass Ultimate'i daha önce Game Pass aldığım hesapta aktif edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet o kodlar Türkiye hesaplarında geçerli. Kendi hesabınızda aktive edebilirsiniz. Junex dedi: Gençler yüzde 40 indirimli 3aylik Ultimate kodu kendi hesabımdan kullanabiliyor muyum? Alıp deneyen var mi? Genişletmek için tıkla...
Darknight31 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox one s all digital 1tb Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #27 Site güvenilir mi ve Game Pass konsol içinde çalışır mı?
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #28 Darknight31 dedi: Site güvenilir mi ve Game Pass konsol içinde çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir. Bende şimdi aldım etkinleştirdim hiç bir sorun çıkarmadı, şuan Starfield yükleniyor. Son düzenleme: 6 Ocak 2025
Darknight31 dedi: Site güvenilir mi ve Game Pass konsol içinde çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir. Bende şimdi aldım etkinleştirdim hiç bir sorun çıkarmadı, şuan Starfield yükleniyor.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 6 Ocak 2025 #29 Konsol için çalışıyor mu?
uğur Doğukan şişman Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 6 Ocak 2025 #30 2 3 tane alsak 1 hesapta süre uzamıyor değil mi? Ayrı hesaplarda mı olmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025