Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #31 uğur Doğukan şişman dedi: 2 3 tane alsak 1 hesapta süre uzamıyor değil mi? Ayrı hesaplarda mı olmalı? Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle daha önce gamepass almamış olman lazım farklı farklı hesaplarda kullanırsın.
uğur Doğukan şişman dedi: 2 3 tane alsak 1 hesapta süre uzamıyor değil mi? Ayrı hesaplarda mı olmalı? Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle daha önce gamepass almamış olman lazım farklı farklı hesaplarda kullanırsın.
W WhiteAngell28 Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #32 xakiran dedi: Evet, Microsoft Store uygulaması yeni hesap Xbox uygulaması ana hesap olarak tanımlanmış olduğu takdirde oyunu ana hesap için kayıt ediyor iken aktivasyonunu yeni hesap üzerinden işliyor. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım bu indirim ne zamana kadar 15 tatilde alacağım da.
xakiran dedi: Evet, Microsoft Store uygulaması yeni hesap Xbox uygulaması ana hesap olarak tanımlanmış olduğu takdirde oyunu ana hesap için kayıt ediyor iken aktivasyonunu yeni hesap üzerinden işliyor. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım bu indirim ne zamana kadar 15 tatilde alacağım da.
P peebles Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 267 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #33 Kodlarin son kullanim tarihi hakkinda bir guncelleme oldu mu?
Erayyz Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #34 Ben aldım bence çok iyi Call of Duty Modern Warfare 3 Black Ops 6 falan var bayağı iyi akıyor.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #35 Erayyz dedi: Ben aldım bence çok iyi Call of Duty Modern Warfare 3 Black Ops 6 falan var bayağı iyi akıyor. Genişletmek için tıkla... Evet pahalı oyunları almadan önce denemek için baya iyi fırsat.
Erayyz dedi: Ben aldım bence çok iyi Call of Duty Modern Warfare 3 Black Ops 6 falan var bayağı iyi akıyor. Genişletmek için tıkla... Evet pahalı oyunları almadan önce denemek için baya iyi fırsat.