PC donuyor ve ekran gidip geliyor

Ekran kartını tekrar çıkarıp yerine oturtur musunuz?

Aynı sorunu güncelleme yaptıktan sonra sadece 2 defa tekrarladı ama bu sefer geçici oldu. Bundan önce hep donup kalıyordu. 1 müddet daha bu şekilde test edeceğim eğer sorun devam ederse ederse ekran kartını çıkarıp tekrar takacağım. Çok teşekkürler

Öncesinde mevcut olanı kaldırmayı unutmayın.
Aynı sorunu güncelleme yaptıktan sonra sadece 2 defa tekrarladı ama bu sefer geçici oldu. Bundan önce hep donup kalıyordu. 1 müddet daha bu şekilde test edeceğim eğer sorun devam ederse ederse ekran kartını çıkarıp tekrar takacağım. Çok teşekkürler

Hocam aynı sorun bende de naptıysam çözemedim bi çözüme ulaşınca yazr mısın buraya

Uğraşıyorum dostum ekran kartını söküp tekrar taktım. Şimdi bir de eski Driver'ları kuracağım. Olmazsa ekran kartını çıkarıp diğer slota takacağım. Senin ekran kartı modeli neydi bu arada
GÜNCELLEME... Arkadaşlar ekran kartını güncelledim sorun devam etti. Ekran kartını söküp tekrar taktım şuan sorun az da olsa devam ediyor. Yarın birde ekran kartını çıkarıp diğer slotlarda test edeceğim.

Dostum benim ekran kartım sapphıre rx 580 8 gb pulse serisi bende mesela oyun oynarken bir anda ekran kilitleniyor hiç bişey yapamıyorum klayve mause çalışmıyor sonra ctrl alt delete yapıyorum sürekli görev yöneticis gelıyor oyunlardan atıyor bazen oyun oynarken ekran donuyor kasa çalısyor mouse klavye çalımıyor ekran siyah ekran kartını garantiyede yolladım sonuc cıkmadı saglam dediler kafayı yicem

Dostum benim ekran kartım Sapphire RX 580 8 GB Pulse serisi bende mesela oyun oynarken bir anda ekran kilitleniyor hiçbir şey yapamıyorum klayve mouse çalışmıyor sonra CTRL alt delete yapıyorum sürekli görev yöneticis gelıyor oyunlardan atıyor bazen oyun oynarken ekran donuyor kasa çalısyor mouse klavye çalımıyor ekran siyah ekran kartını garantiyede yolladım sonuc cıkmadı saglam dediler kafayı yiyeceğim.

RAM'lerinden kaynaklı sorun olabilir memtest86 ile usb bellek boot ederek test yapınız veya işlemcin aşırı ısınıyor olabilir sıcaklık deperlerini kontrol et.

Dostum benim ekran kartım sapphıre rx 580 8 gb pulse serisi bende mesela oyun oynarken bir anda ekran kilitleniyor hiç bişey yapamıyorum klayve mause çalışmıyor sonra ctrl alt delete yapıyorum sürekli görev yöneticis gelıyor oyunlardan atıyor bazen oyun oynarken ekran donuyor kasa çalısyor mouse klavye çalımıyor ekran siyah ekran kartını garantiyede yolladım sonuc cıkmadı saglam dediler kafayı yicem
Bugün ekran kartını çıkardım bir onboard ekran kartıyla test ettim. sorun çıkmadı. Sonra ekran kartını diğer slota taktım şuan test ediyorum şimdilik bir sıkıntı yok. Yazacağım buraya eğer bir sıkıntı çıkmazsa sende bir dene

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı