Çözüldü PC donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CJ Dikkat

Kilopat
3 gün önce de bilgisayarı açtığımda yavaşlığı hissettim. Oyuna girince de fark ettim bir sıkıntı olduğunu, virüs girdi sandım format attım düzeldi. Şimdi yine yavaşladı ve oyunlarda sıkıntı çıkarmaya başladı (en son format attığımdan beri sadece Steam'den oyun indirdim Google'dan başka bir oyun indirmedim)

HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi? Sağlık ve hız testi yapabilir misiniz? Ne kadar zamandır mevcut HDD/SSD'nizi kullanıyorsunuz? Hangi marka-model? Görev yöneticisinde işlemci % kaç kullanılıyor? İşlemciniz kaç derecede çalışıyor?

3 gün önce de bilgisayarı açtığımda yavaşlığı hissettim. Oyuna girince de fark ettim bir sıkıntı olduğunu, virüs girdi sandım format attım düzeldi. Şimdi yine yavaşladı ve oyunlarda sıkıntı çıkarmaya başladı (en son format attığımdan beri sadece Steam'den oyun indirdim Google'dan başka bir oyun indirmedim)

Hocam HDD SSD sağlığı kaç?

HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi? Sağlık ve hız testi yapabilir misiniz? Ne kadar zamandır mevcut HDD/SSD'nizi kullanıyorsunuz? Hangi marka-model? Görev yöneticisinde işlemci % kaç kullanılıyor? İşlemciniz kaç derecede çalışıyor?

1612004228082.png

Değerler bunlar SSD. SSD de var HDD de. SSD alalı 2-3 ay olmuştur belki. Sağlık ve hız testi nasıl yapacağımı bilmiyorum söylerseniz hemen yaparım.

Windows+r kombini ile services.msc, Windows Update ve Windows Defender'i kapat bir tekrar dene. Donma olmaması için de C:/kullanıcı adınız/Document and settings/Local settings/temp klasörünü boşalt.

Kasa içerisindeki bir şey arızalanmış olabilir mi?

Sanmıyorum.

SSD sağlığı %97 değerlerde verilen değerleri karşılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı