L Leomessi18 Picopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Kolu gece şarja takmıştım düzgün bir şekilde şarj oluyordu. Daha sonra yaklaşık 6 saat kolu kullandım. Sonra şarj etmek istediğimde kolda turuncu rengi yanıyor daha sonra sönüyor şarj oluyor mu anlayamadım. Sarjı bitmesi gerekmez mi?
Kolu gece şarja takmıştım düzgün bir şekilde şarj oluyordu. Daha sonra yaklaşık 6 saat kolu kullandım. Sonra şarj etmek istediğimde kolda turuncu rengi yanıyor daha sonra sönüyor şarj oluyor mu anlayamadım. Sarjı bitmesi gerekmez mi?
gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 827 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #2 PlayStation accessories uygulamasını indirip kontrol edebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS L Leomessi18 Picopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 gud dedi: PlayStation accessories uygulamasını indirip kontrol edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tam dolu gözüküyor yani neredeyse 6 saat oynadım. Artı 0 Eksi
gud dedi: PlayStation accessories uygulamasını indirip kontrol edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tam dolu gözüküyor yani neredeyse 6 saat oynadım.