Çözüldü PC Dualshock 4'ü görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ayı kapanı

Hectopat
Daha dün gece Forza Horizon 5 oynadım. Sabah kalktığımda ne yaptıysam görmüyor. DS4Windows uygulamasında da gözükmüyor. PC'ye bluetooth ile bağlandığında kolun ışığı mavi yanıyor ancak DS4Windows'da kol gözükmüyor. Bağlantıyı kesip kablo ile bağlamaya çalıştığımda ise turuncu ışık yanıp sönüyor.

Çözüm
Ben yeni DS5 aldım ve ilk kurulum yaptığımda görmedi. Daha sonra bütün ds4windows, dualsensex uygulamasını silip, bluetooth bağlantısını unut demiştim bilgisayardan. Tam anlamıyla tekrar kurulum yaptım ve düzeldi. Sizde bir deneyin isterseniz bu dediklerim üzerinde. How to delete ds4windows yaz, %appdata% ise ona göre nasıl sileceğini göstercek. İnşallah bu şekilde düzelecektir.
Ben yeni DS5 aldım ve ilk kurulum yaptığımda görmedi. Daha sonra bütün ds4windows, dualsensex uygulamasını silip, bluetooth bağlantısını unut demiştim bilgisayardan. Tam anlamıyla tekrar kurulum yaptım ve düzeldi. Sizde bir deneyin isterseniz bu dediklerim üzerinde. How to delete ds4windows yaz, %appdata% ise ona göre nasıl sileceğini göstercek. İnşallah bu şekilde düzelecektir.
Oldu hocam. Çok sağolun. DS4Windows ile birlikte ViGEmBus, HidHider ve FakerInput programlarını da sildim ve DS4Windowsu baştan yükledim. Belki çözümünü arayan arkadaşlar olur.

Maalesef hocam. Windows'dan "Kullanılmaya Hazır" diye bildirim geliyor ancak DS4Windowsu açınca herhangi bir etkileşim yok. DS4Windowsu da silip geri indirdim ancak değişen bir şey yok.
Steam'i kapatın ve sistem başlangıcında açılmasını engelleyin. DS4Windows'u silin. Cihazı kaldırın. Sistemi yeniden başlatıp komple baştan kurun her şeyi.

Oldu hocam. Çok sağolun. DS4Windows ile birlikte ViGEmBus, HidHider ve FakerInput programlarını da sildim ve DS4Windowsu baştan yükledim. Belki çözümünü arayan arkadaşlar olur.
Güle güle kullanın. Çözüm olarak işaretleyin o yorumu.

Daha dün gece Forza Horizon 5 oynadım. Sabah kalktığımda ne yaptıysam görmüyor. DS4Windows uygulamasında da gözükmüyor. PC'ye Bluetooth ile bağlandığında kolun ışığı mavi yanıyor ancak DS4Windows'ta kol gözükmüyor. Bağlantıyı kesip kablo ile bağlamaya çalıştığımda ise turuncu ışık yanıp sönüyor.

Hocam bende de dün Bluetooth gamepadi görürken bugün gamepad menü+share tuşlarına basınca hiçbir şey olmuyor ve blutooth kolu algılamıyor. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

sana minnettarım, 1 haftadır deniyorum çözmeyi sonunda yapabildim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı