Çözüldü PC DualShock nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8TURK8

Hectopat
Daha fazla  
FIFA 21 oynamak için PC'ye DualShock alacağım.
Ucuz bir şey almak istiyorum.
Aklımdaki soru: DualShock'u illa kablolu mu almam lazım?
DualShock'u PC'ye nasıl bağlayacağım?
PC için uygun fiyatlı ve uyumlu DualShock önerir misiniz?

Çözüm
USB kablo ile kullanabilirsiniz. Kablosuz oynayabilmek için ise Bluetooth gerekli. Bilgisayarınızda Bluetooth yoksa dongle satın alabilirsiniz. Ben masaüstü sistemimde DualShock 4'ü dongle ile sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Bütçem kısıtlı bu yüzden ucuz ürünlere bakıyorum.

Sizce bu ürün nasıl?

Dostum attığın linke baktım da uyumlu olarak PS3 yazıyor. Bilgisayar ile uyumlu olmayabilir. Ayrıca yorumları pek iyi değil gibi geldi bana.

Şu ürüne bir bak derim. İnternette çok yorum bulamadım kullanım videosu da pek yok gibi. Dedim idare etsin diye alayım ve memnunum arada 30TL gibi bir fark var.

Evet Piranha çok kaliteli bir marka değil ama adını hiç duymadığımız markalara kıyasla alınabilir bir ürün. İçerisinde alıcı çıkıyor ve iki adet ince pille çalışıyor. Bilgisayara takıyorsun direkt algılıyor. Mesela internette titreşimini aktif edemedim diyen kişiler vardı ama titreşimi gayet çalışıyor sıkıntısız.

Bazı oyunlarda kolu programsız kullanabiliyorsunuz, mesela; Titanfall2, Detroit, Wolfenstein II, Rise of the Tomb Raider, Cyberpunk, Red Dead Redemption 2, Unity'den sonraki Assassin's Creed oyunları,Mortal Kombat X ve 11, Far Cry 4 ve Far Cry 5 gibi oyunlar kolu programsız tanıyor ve üçgen kare orijinal semboller çıkıyor. Örnek:Eki Görüntüle 1267928

Evet o paraya Dualshock 4 almak yerine Dualsense tercih edilmeli.

Detroit, My Friend Pedro, Shadow of the Tomb Raider, Far Cry 5, Hitman, Mortal Kombat X, Black Ops 3'ten sonrası Call of Duty oyunlarında tak bakalım kol çalışıyor mu çalışmıyor mu?
Şuan mu friend Pedro oynuyorum (oynamaya çalışıyorum) hiç bir şekilde kullanılmıyor.
LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu ürünü almanızı kesinlikle tavsiye ederim tipi kötü gibi ama içinde bir canavar saklı.

Şuan mu friend Pedro oynuyorum (oynamaya çalışıyorum) hiç bir şekilde kullanılmıyor.
LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu ürünü almanızı kesinlikle tavsiye ederim tipi kötü gibi ama içinde bir canavar saklı.
Bende neden çalışıyor acaba ?
Screenshot_29.png
Screenshot_28.png
Screenshot_4.png

Dostum attığın linke baktım da uyumlu olarak PS3 yazıyor. Bilgisayar ile uyumlu olmayabilir. Ayrıca yorumları pek iyi değil gibi geldi bana.

Şu ürüne bir bak derim. İnternette çok yorum bulamadım kullanım videosu da pek yok gibi. Dedim idare etsin diye alayım ve memnunum arada 30TL gibi bir fark var.

Evet Piranha çok kaliteli bir marka değil ama adını hiç duymadığımız markalara kıyasla alınabilir bir ürün. İçerisinde alıcı çıkıyor ve iki adet ince pille çalışıyor. Bilgisayara takıyorsun direkt algılıyor. Mesela internette titreşimini aktif edemedim diyen kişiler vardı ama titreşimi gayet çalışıyor sıkıntısız.

Kolun kurulumunu vs. nasıl yapacağım.
Kolu PC'ye dongle aracılığı ile bağlayacağım sanırım. Ondan sonra direkt FIFA'ya girince olacak mı nasıl halledeceğim o işi. 2 tane sipariş verdim ikisini de takabiliyorum değil mi?

Kolun kurulumunu vs. nasıl yapacağım.
Kolu PC'ye dongle aracılığı ile bağlayacağım sanırım. Ondan sonra direkt FIFA'ya girince olacak mı nasıl halledeceğim o işi. 2 tane sipariş verdim ikisini de takabiliyorum değil mi?
Hocam direk tak çalıştır modunda zaten oyunlar direkt tanıyor. Aslında tuşlar ayarlı geliyor ama mode tuşuna basılı tutunca kontroller değişiyor. Forza'da böyle yapınca bana uygun kontroller oldu mesela. O da şöyle oldu örnek vereyim tak çalıştırda sol analog vites atıyordu, el freni kare tuşuydu. Mode tuşuna basınca sol analog sağa sola bakma oldu el freni x tuşu oldu daha iyi oldu benim için. Özetle tak çalıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı