Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 2 hafta önce stok fanı söktüm ve yeni bir CPU fanı aldım ondan sonra olmaya başladı ne yapabilirim? Virüs bulaşmış olabilir mi?
2 hafta önce stok fanı söktüm ve yeni bir CPU fanı aldım ondan sonra olmaya başladı ne yapabilirim? Virüs bulaşmış olabilir mi?
swax.inc Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.069 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #2 zeonxx dedi: 2 hafta önce stok fanı söktüm ve yeni bir CPU fanı aldım ondan sonra olmaya başladı ne yapabilirim? Virüs bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Macunu sürdünüz ve altındaki ince şeffaf plastiği çıkardınız umarım. Artı 0 Eksi
zeonxx dedi: 2 hafta önce stok fanı söktüm ve yeni bir CPU fanı aldım ondan sonra olmaya başladı ne yapabilirim? Virüs bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Macunu sürdünüz ve altındaki ince şeffaf plastiği çıkardınız umarım.
KS KS Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 swax.inc dedi: Macunu sürdünüz ve altındaki ince şeffaf plastiği çıkardınız umarım. Genişletmek için tıkla... Çıkardım. Soğutucunun altındaki CPU'ya değen yerdeki plastik değil mi? Artı 0 Eksi
swax.inc dedi: Macunu sürdünüz ve altındaki ince şeffaf plastiği çıkardınız umarım. Genişletmek için tıkla... Çıkardım. Soğutucunun altındaki CPU'ya değen yerdeki plastik değil mi?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.841 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 AIDA64 ile ısı değerlerinizi gözlemleyin, muhtemelen fan ayaklarını tam bağlayamadınız arada boşluk olabilir. Artı 0 Eksi
AIDA64 ile ısı değerlerinizi gözlemleyin, muhtemelen fan ayaklarını tam bağlayamadınız arada boşluk olabilir.
KS KS Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #5 Intervice dedi: AIDA64 ile sıcaklık değerlerinizi gözlemleyin, muhtemelen fan ayaklarını tam bağlayamadınız arada boşluk olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar gayet iyi oynadığım her oyunda 65'in üzerine çıkmadı. Şimdi şey fark ettim resetleme olayı Valorant oynarken oluyor önceden de Valorant oynarken olmuştu. Artı 0 Eksi
Intervice dedi: AIDA64 ile sıcaklık değerlerinizi gözlemleyin, muhtemelen fan ayaklarını tam bağlayamadınız arada boşluk olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar gayet iyi oynadığım her oyunda 65'in üzerine çıkmadı. Şimdi şey fark ettim resetleme olayı Valorant oynarken oluyor önceden de Valorant oynarken olmuştu.