PC ekran kartını tanımıyor

Yavuz tekirdağ

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartını PC'ye tanıtamadım Sapphire 7850 2 GB 256 Bit kartı çıkarıp yerine Radeon RX 570 Nitro + 4 GB taktım. Driverbooster ile dahi tanıtmaya çalıştım olmadı sistemim.
800Watt PSU.
AMD FX 8120 8 çekirdek işlemci
Gigabyte 880 gm USB3 1800+ MHz anakart.
4 X 4 DDR3 1333 MHz Kingston HyperX
120 GB SSD Kingston
Radeon RX 570 Nitro + 4 GB yeni olan kart driverini sitesinden indirip kurduğum halde böyle. Simdi format atıyorum, inşallah olur. Bilginiz başınıza, böyle bir durum gelen varsa paylaşabilir misiniz?

Herşeyi yazman hoş güzel işletim sisteminiz destekliyormu??

Kendi sitesinde sadece w10 ve w7 64bit desteği var.

Driver Booster gibi programları kullanmayınız.
Ekran kartını sitesinden indirmeyi deneyin.
(Driver Booster bazen beta driverleri bazen çalışmayan driverleri indirebiliyor. Elinizle kurunuz.)

Yapmanız gereken, DDU ile kurulu olan sürücüyü kaldırıp yerine güncel sürücüyü kurmak olacaktır.

Drive Booster önermiyoruz, çünkü yanlış sürücüyü kuruyor bazen.

Windows 10 kur. Zaten kendisi kurar driverleri.

pc yi formatladım win 10 pro 64 bit yükledim amd nin sitesinden indirdiğim driver ise bu ve drum da bu arkadaşlar ne yapmam lazım

Formatı attıktan sonra, anakartın tüm sürücülerini yükledin mi? Bilgisayarı güvenli mod ile başlat. DDU programıyla güncel sürücüleri kaldır. Daha sonra attığım bu sürücüyü kurup tekrar test et. Windows 10 Kullanırken Güvenli Moda Nasıl Girilir? - Technopat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…