Fazlı Cankurt
Hectopat
Sanmıyorum yani bir örneğini bulup size atmaya çalışayım.Yazılımsal bir hata olabilir mi bu
Klavye yansıması gibi fakat kapatınca da varsa sıkıntı vardır.
Ekranı kaldırabildiğiniz kadar kaldırabilir misiniz? Tavana baksın, ya da klavye ışıklarını kapatın. Attığınız fotoğraf cidden klavye yansıması gibi duruyor.Değil kapattım hala devam ediyor sorun ama ne olduğunu çözemedim.
Ekranı kaldırabildiğiniz kadar kaldırabilir misiniz? Tavana baksın, ya da klavye ışıklarını kapatın. Attığınız fotoğraf cidden klavye yansıması gibi duruyor.
Tamam anlıyorum, bir de farklı bir açıdan çekebilir misiniz örneğini çekmeye çalıştım.Yeniden başlatmıştım siyah ekranda çekmiştim fotoğrafı sağ an alttaki yeşil çizgiyi diyorum.
Hatta en güzeli ekranı en yukarı kaldırıp da fotoğrafını çekin ekranın mesela:Yeniden başlatmıştım siyah ekranda çekmiştim fotoğrafı sağ an alttaki yeşil çizgiyi diyorum.
ÇektimTamam anlıyorum, bir de farklı bir açıdan çekebilir misiniz örneğini çekmeye çalıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.