PC Ethernet kablosunu görmüyor

gacinabirkes

Attopat
Daha fazla  
Hiçbir sıkıntı yokken modem üzerinden Ethernet kablosunu çıkartıp diğer porta taktım ve PC, Ethernet kablosunu bir daha görmemeye başladı. Ne yapsam çözemedim. Anakartın arkasında ki ışıklar da yanıyor hatta ve hatta, ağ bağdaştırıcıları kısmından da Ethernet kablosu gözüküyor ama görev çubuğunun sağında Ethernet kablosu gözükmüyor.

Hiçbir sıkıntı yokken modem üzerinden Ethernet kablosunu çıkartıp diğer porta taktım ve PC, Ethernet kablosunu bir daha görmemeye başladı. Ne yapsam çözemedim. Anakartın arkasında ki ışıklar da yanıyor hatta ve hatta, ağ bağdaştırıcıları kısmından da Ethernet kablosu gözüküyor ama görev çubuğunun sağında Ethernet kablosu gözükmüyor.

Hocam ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin ve sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Bende böyle düzelmişti.

Hocam ağ ayarları diye bir şey yok.

Ekran Alıntısı.PNG

Bende gözüküyor hocam.

Hocam valla bir şey daha denedim olmadi bende ayarlardan bilgisayari sifirla seçeneğinden format atıyorum. Sadece ayarları varsayilana çek olarak ayarladim.

Hem şimdi hatirladim bunu da denemistim olmamıştı.

Hocam format bitti ve malesef düzelmedi. Ağ sıfırlamayı tekrar yapıyorum.

Yok, olmadı.

Son düzenleme:
Hocam vallahi bir şey daha denedim olmadi bende ayarlardan bilgisayari sifirla seçeneğinden format atıyorum. Sadece ayarları varsayilana çek olarak ayarladim.

Hem şimdi hatirladim bunu da denemistim olmamıştı.

Hocam format bitti ve maalesef düzelmedi. Ağ sıfırlamayı tekrar yapıyorum.

Yok, olmadı.

Hocam Ethernet kablosunu başka bir cihazda deneyin. Kablo çalışıyorsa sorun PC veya portta, kablo bozuksa değiştirilmesi gerek.

Hocam arıza var demişlerdi ya bir de modemin arayüzünde şunu fark ettim
20260123_214414.jpg
bakın bilgisayar modeme bağlı ama modeme internet gelmiyormuş. Hatta şimdi de telefonlara da internetin gelmedigini fark ettim. Internet olmadan bagli diyor. Arizayi soylediklerinde de saat 22.00 da bitecegini soylediler ama ne kadar dogru bilemeyiz. Yarin sabah bakacagim hocam. Yardimlariniz icin tesekkurler. Bilgisayara da bosu bosuna format attim.

Hocam arıza var demişlerdi ya bir de modemin arayüzünde şunu fark ettim.
Eki Görüntüle 2645932
Bakın bilgisayar modeme bağlı ama modeme internet gelmiyormuş. Hatta şimdi de telefonlara da internetin gelmedigini fark ettim. Internet olmadan bagli diyor. Arizayi soylediklerinde de saat 22.00 da bitecegini soylediler ama ne kadar dogru bilemeyiz. Yarin sabah bakacagim hocam. Yardimlariniz icin teşekkürler. Bilgisayara da bosu bosuna format attim.

Sağlık olsun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı