PC Fan Boyamak Airflow'u etkiler mi?

gedik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

White build yapmaya karar verdim. Yeni fanlar ateş pahası olduğu için fanları sprey boya ile boyama kararı aldım.

Fanlarım Arctic F14 ve MSI 360R üzerindeki siyah fanlar.

Bunların çerçevesini beyaza boyucam ancak fan bladelerini boyarsam nasıl olur bilemedim.

Sonuçta bunlar mühendislik aşamalarından geçip teste tabi tutuluyor ağırlıkları vs. hesaplanıyor. Ekstra katman bu CFM değerlerine ne kadar zarar verir? Deneyimlemiş arkadaş bilgilendirebilir mi?

Merhaba,

White Build yapmaya karar verdim. Yeni fanlar ateş pahası olduğu için fanları sprey boya ile boyama kararı aldım.

Fanlarım Arctic F14 ve MSI 360r üzerindeki siyah fanlar.

Bunların çerçevesini beyaza boyucam ancak fan Blade'lerini boyarsam nasıl olur bilemedim.

Sonuçta bunlar mühendislik aşamalarından geçip teste tabii tutuluyor ağırlıkları vs. hesaplanıyor. Ekstra katman bu CFM değerlerine ne kadar zarar verir? Deneyimlemiş arkadaş bilgilendirebilir mi?

Deneyimlemedim ama etkilemez sonuçta çok kalın bir katman olmaz ama bir tarafı kalın bir tarafı ince olmaması daha iyi olur.

Bir şey olacağını düşünmüyorum ne kadar ağır olabilir ki? Bir tane yapın hassas bir tartıda tartın yani bence hiçbir fark olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı