JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 2 Mayıs 2023 #1 Laptopta CS vs herhangi bir oyun esnasında sıcaklık fark etmeksizin fan durmadan çalışmaya devam ediyor. Bu normal mi? Sabaha kadar CS açık bıraksam vs sorun çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
Laptopta CS vs herhangi bir oyun esnasında sıcaklık fark etmeksizin fan durmadan çalışmaya devam ediyor. Bu normal mi? Sabaha kadar CS açık bıraksam vs sorun çıkarır mı?
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Sıcaklık değerleri normalse herhangi bir problem olmaz ancak laptop'ı sürekli olarak sıcak bırakmaya pek yanaşmıyorum. Artı 0 Eksi
Sıcaklık değerleri normalse herhangi bir problem olmaz ancak laptop'ı sürekli olarak sıcak bırakmaya pek yanaşmıyorum.
KS KS JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 2 Mayıs 2023 #3 Sociologist dedi: Sıcaklık değerleri normalse herhangi bir problem olmaz ancak laptop'ı sürekli olarak sıcak bırakmaya pek yanaşmıyorum. Genişletmek için tıkla... 50 derece civarında csde iken tabi gece boyu durursa kaç olur bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Sociologist dedi: Sıcaklık değerleri normalse herhangi bir problem olmaz ancak laptop'ı sürekli olarak sıcak bırakmaya pek yanaşmıyorum. Genişletmek için tıkla... 50 derece civarında csde iken tabi gece boyu durursa kaç olur bilmiyorum.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 2 Mayıs 2023 #4 JunQhan dedi: 50 derece civarında csde iken tabi gece boyu durursa kaç olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 50 derece çok normal bir sıcaklık gece boyu bu derece ile durursa hiçbir şey olmaz. Olur da 85+ derecelere çıkarsa o zaman birşey derim. Artı 0 Eksi
JunQhan dedi: 50 derece civarında csde iken tabi gece boyu durursa kaç olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 50 derece çok normal bir sıcaklık gece boyu bu derece ile durursa hiçbir şey olmaz. Olur da 85+ derecelere çıkarsa o zaman birşey derim.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #5 JunQhan dedi: 50 derece civarında csde iken tabi gece boyu durursa kaç olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 50 derece pek de önemli bir sıcaklık değil. Açık kalabilir, bugün test edin örneğin. Artı 0 Eksi
JunQhan dedi: 50 derece civarında csde iken tabi gece boyu durursa kaç olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 50 derece pek de önemli bir sıcaklık değil. Açık kalabilir, bugün test edin örneğin.