PC fişe takıldıktan 2-3 dakika sonra açılıyor

Rixezz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Sorun konuda da yazdığım gibi PC'yi fişe taktığımda Power düğmesine basınca direkt açılmıyor 1-2 dakika beklemem gerekiyor açılması için bunun nedeni PC'yi fazla açık bırakmamdan kaynaklanıyor yüksek ihtimalle bazen 3-4 gün açık bıraktığım oluyordu ama sorunun ne olduğunu ve nasıl düzeltileceğini öğrenmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD nizin canı azalmış olabilir bu da bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olmuş.
HDD Sentinel indirib bakabilirsiniz ssdize.
Merhaba.
Sorun konuda da yazdığım gibi PC'yi fişe taktığımda Power düğmesine basınca direkt açılmıyor 1-2 dakika beklemem gerekiyor açılması için bunun nedeni PC'yi fazla açık bırakmamdan kaynaklanıyor yüksek ihtimalle bazen 3-4 gün açık bıraktığım oluyordu ama sorunun ne olduğunu ve nasıl düzeltileceğini öğrenmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Galiba yanlış anlattım fişe takıyorum PC'yi powera basıyorum direkt kasa açılmıyor 1-2 dakika sonra basıyorum ondan sonra çalışıyor.
Peki fişi neden çıkarıyorsunuz?

Fişi bende çıkarıyorum daha korunaklı Allah korusun bir şey falan olur.
Doğru düzgün bir model PSU kullanıyorsanız zaten akım korumasına sahip. Gereği yok böyle yapmanızın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı