PC format atarken BIOS ekranında kalıyor

seriouspotato

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle virüs sebebi ile bilgisayarımı formatlamak istedim. Biliyorsunuz artık Windows 10'un kendi format seçeneği var. Shift+restart yaparak format attım. Daha önce yapmamıştım hiç. Yükleme şu an 2 saattir "Pro series" ekranında dönüyor. Normal midir bu?

15702990743712311448867504666694.jpg

An itibari ile 3 saattir dönüyor. Aslında format usbim de var ve biosu çok kurcaladım. Ancak beceremediğim için bu yöntemle yaptım. Kötü bir şey olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Öncelikle virüs sebebi ile bilgisayarımı formatlamak istedim. Biliyorsunuz artık Windows 10'un kendi format seçeneği var. Shift+restart yaparak format attım. Daha önce yapmamıştım hiç. Yükleme şu an 2 saattir "Pro series" ekranında dönüyor. Normal midir bu?

Eki Görüntüle 445217
An itibari ile 3 saattir dönüyor. Aslında format usbim de var ve viosu çok kurcaladım. Ancak beceremediğim için bu yöntemle yaptım. Kötü bir şey olmaz değil mi?
Shift restart recovery gibi birşey mi? İlk defa duydum. Sistem yedeğine mi dönüyor yada. Temiz kurulum gibi olmaz muhtemelen. Bir sürü video var usb ile format atsana iki kere çekti technopat.

Shift restart recovery gibi birşey mi? İlk defa duydum. Sistem yedeğine mi dönüyor yada. Temiz kurulum gibi olmaz muhtemelen. Bir sürü video var usb ile format atsana iki kere çekti technopat.
Teşekkürler ama onu da denedim beceremedim bir şekilde. Recovery evet. Şu anda bana yardım lazım pişman olacağım şeyler değil :(
O yöntem uzun sürüyor ben 5 saatde atmiştım öyle en iyisi USB den atmak.
Şu an aldığım ekran normal demi yani kanka?

Son düzenleme:
Bu format da değil ki. Temiz kurulum en iyisidir tak USB'yi 20 dk da at ne uğraşıyorsun bunlarla.
Resimde alt sağda boot tuşunu gösteriyor bak ona basıp USB'yi seçeceksin sonrası ilerle ilerle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu format da değil ki. Temiz kurulum en iyisidir tak USB yi 20dk da at ne uğraşıyorsun bunlarla.

Resimde alt sağda boot tuşunu gösteriyor bak ona basıp USB yi seçeceksin sonrası ilerle ilerle.
Usb yi çıkardım ben.
Bu format da değil ki. Temiz kurulum en iyisidir tak USB yi 20dk da at ne uğraşıyorsun bunlarla.

Resimde alt sağda boot tuşunu gösteriyor bak ona basıp USB yi seçeceksin sonrası ilerle ilerle.
Zaten şu an iptal etme seçeneğim olsa edrceğim yahu.
Lütfen yardım hala aynı!
HEY! Sanırım olmaya başladı bir şeyler!
Windows ekranı geldi ve kendi kendine restart attı pc. Zafer bizimdir arkadaşlar
:)

Dosya Ekleri

• 15703061405161537293518246010153.jpg
    15703061405161537293518246010153.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 222
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı