Çözüldü PC format flashını okumuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Triple Death

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım eski oldugu için Windows 7'ye dönecegim ama format flashı okumuyor. Bilgisayarı flashla başladıgımda ekranın sol köşesinde - kalıyor.

Dosya Ekleri

• IMG20221102151422.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 41
Çözüm
Bende sürekli böyle işi dosyasını senin gösterdigin yerden aldım zaten.

USB bellek sorunlu olabilir mi? USB belleği farklı bir USB portuna takın ya da farklı bir USB bellek ile ISO dosyasını yazdırıp deneyin. BIOS - Boot ayarları olması gerektiği gibi mi?
Uife mi yoksa legacy mi hazirladin flashı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO dosyasını MBR olarak yazdırmayı deneyin ve buradan ISO dosyasını indirip Rufus ile yazdırın. Biraz beklemeyi düşünebilirsiniz bu arada, bende de takılı kalıyor siyah ekran birkaç saniye sonra kuruluma geçiyor.

Bende sürekli böyle işi dosyasını senin gösterdigin yerden aldım zaten

Bende sürekli böyle işi dosyasını senin gösterdigin yerden aldım zaten.

USB bellek sorunlu olabilir mi? USB belleği farklı bir USB portuna takın ya da farklı bir USB bellek ile ISO dosyasını yazdırıp deneyin. BIOS - Boot ayarları olması gerektiği gibi mi?

Çözüm
Ben rufus ile yazmadım şimdi rufusla yazıp deneyeceğim bide farklı USB portlarında denedim aynı USB markası Sandisk

Ben Rufus ile yazmadım şimdi Rufus'la yazıp deneyeceğim bir de farklı USB portlarında denedim aynı USB markası SanDisk.

Rufus ile ISO dosyasını yazmayıp ISO dosyasının içerisindekileri kopyala yapıştır yaparak USB belleğin içine mi attın? Eğer öyleyse tabii olmaz çünkü USB belleğin bootable olması gerekiyor Rufus öyle yapıyor.

Rufus deneyip yine aynı sorun olursa yazacagım ilk legacy deneyecegim.

Çok teşekkür ederim sayende haledim Rufus'la oluyor Allah razı olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…