PC format sonrası "OEM6.inf" hatası

carlosgardel00

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara format attıktan sonra güncel driverlari hepsini elle son sürüm olarak yükledim ama böyle 2 tane hata ile karşılaştım. Aslında oyunlarda daha fazla FPS düşüşü ve FPS düşmesi problemi yaşadım. Acaba bu sorunla alakası var mı?

Dosya Ekleri

• 1212121212121.png
    1212121212121.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 27
Merhabalar bu Kernel-PnP hatası genelde bir donanımın düzgün başlamadığını ya da sürücüyle ilgili bir sorun olduğunu gösteriyor. senin durumunda da PCI cihazıyla ilgili bir problem var gibi görünüyor. bu tür hatalar FPS düşüşüne sebep olabilir ama %100 sebep olduğunu söylemek zor.

Şunları bi dene derim:
  • cihaz yöneticisinde bu cihazı bulun, sağ tıklayıp “kaldır” yap, sonra bilgisayarı yeniden başlat, windows sürücüyü otomatik yüklesin.
  • anakart ve ekran kartı sürücülerini üreticinin sitesinden tekrar indirip kur, bazı sürücüler windows update’ten tam uyumlu gelmeyebiliyor.
  • bios güncellemesi varsa bak, bazen bu tür sorunları çözüyor.
  • ayrıca güç seçeneklerinde “yüksek performans” modunu aç.
genel olarak bu hata fps düşüşünde etkili olabilir ama tamamen çözmek için sürücüleri temiz kurman ve sistem güncellemelerini tam yapman lazım.
umarım faydası olur! Başka soruların varsa yaz.

Merhaba bu kernel-PnP hatası genelde bir donanımın düzgün başlamadığını ya da sürücüyle ilgili bir sorun olduğunu gösteriyor. Senin durumunda da PCI cihazıyla ilgili bir problem var gibi görünüyor. Bu tür hatalar FPS düşüşüne sebep olabilir ama %100 sebep olduğunu söylemek zor.

şunları bir dene derim:
  • Cihaz yöneticisinde bu cihazı bulun, sağ tıklayıp “kaldır” yap, sonra bilgisayarı yeniden başlat, Windows sürücüyü otomatik yüklesin.
  • Anakart ve ekran kartı sürücülerini üreticinin sitesinden tekrar indirip kur, bazı sürücüler Windows Update'ten tam uyumlu gelmeyebiliyor.
  • BIOS güncellemesi varsa bak, bazen bu tür sorunları çözüyor.
  • Ayrıca güç seçeneklerinde “yüksek performans” modunu aç.
Genel olarak bu hata FPS düşüşünde etkili olabilir ama tamamen çözmek için sürücüleri temiz kurman ve sistem güncellemelerini tam yapman lazım.
Umarım faydası olur! Başka soruların varsa yaz.

Cihaz yöneticisinden bu cihazi bulup kaldır seçeneğini biraz daha açabilir misin rica etsem?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı