PC FreeDOS olduktan sonra Windows 11 nasıl kurulur?

Yorau1337

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RX580 8GB
Anakart
asus B450M K II
İşlemci
Ryzen 5 3600
Windows 10'dan 11'e geçerken kurulum esnasında sorun oldu ve Windows 10 kalıcı olarak bozuldu Windows 11 kurulumunu düzeltirken de USB dahil her şeyi cleanlemiş bulundum. PC şu an FreeDOS ve elimde ISO flash bulunmuyor. Ne yapabilirim?

Başka bir bilgisayardan USB hazırlayın. Yoksa eğer telefondan ISO indirip USB ye yazdırma yöntemleri var.

Baska bilgisayardan Win ISO indirip rufus ile atin.

ŞU an yeniden USB yazamıyorsun, doğru mu anladım?
evet yazdıramıyorum başka bir bilgisayardan yapmamın tek yolu da bilgisayarcıya gitmek o da evime çok uzak

Başka bir bilgisayardan USB hazırlayın. Yoksa eğer telefondan ISO indirip USB ye yazdırma yöntemleri var.
elimde telefonu usb ye bağlayabileceğim bir aparat yok ne yazık ki

Windows 10'dan 11'e geçerken kurulum esnasında sorun oldu ve Windows 10 kalıcı olarak bozuldu Windows 11 kurulumunu düzeltirken de USB dahil her şeyi cleanlemiş bulundum. PC şu an FreeDOS ve elimde ISO flash bulunmuyor. Ne yapabilirim?

Farklı bir bilgisayara en az 8 GB diye hatırlıyorum bir flash bellek takman lazım. Bu bilgisayara Microsoft'un sitesinden gidip Windows 11. ISO dosyasını indirip flash belleğin içine atman lazım. Ondan sonra tek yapman gereken bu Windows dosyasını kurulum dosyasına çevirmek bunun içinde Rufus uygulaması ile yazdırman lazım. Rufus uygulamasını indirip flash belleğin içindeki Windows 11. ISO dosyasını seçmen lazım ondan sonra uygulama bunu kurulum dosyasına çevirir. Şimdi o flash bellek hazır o flash belleği yeni Windows kuracağın bilgisayara takıp BIOS menüsünden USB ile açmayı 1. sıraya getirmen lazım bunu yapıp bilgisayarı açınca otomatik kuruluma başlar seçeneklerle kurulumu yapıyorsun bilgisayar kendi kendini yeniden başlatırken USB portundan flash belleği çıkarıyorsun ondan sonra kuruluma devam ediyorsun. Bir video linki bırakacağım bu anlattıklarımı detaylı şekilde izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB ye sahipsen Rufus ile ISO yazdırmaktan başka bir seçeneğin yok, internet kafeye gidemiyorsan kütüphanelere de gidebilirsin yakınında varsa veya bir arkadaşın, komşundan rica etmen gerekecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı