Xbox PC Game Pass aboneliğini iptal etme

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben 12 Ağustos'ta 12 aylık Game Pass aldım ve en sonunda seneye kadar unuturum diye aboneliği iptal et dedim ama oyunlar pek sarmadı üstüne de zaten YKS var diye pek giremeyeceğim bilgisayara. Bir şekilde para iadesi alma şansım var mı sizce? Desteğe ulaşmaya çalıştım ama hiçbir şekilde desteğe ulaşılamıyor.

İade olmaz diye düşünüyorum.

Önce otomatik yenilemeyi kapatın sonra aboneliği yönet kısmından iptal et deyin orada para iadesi seçeneği var.

Önce otomatik yenilemeyi kapatın sonra aboneliği yönet kısmından iptal et deyin orada para iadesi seçeneği var.

Otomatik yenilemeyi önceden kapatmıştım o yüzden yeniden o ekrana gelemiyorum, 1 aylık daha alıp sonra otomatik yenilemeyi kapatıp yapsam verir mi 12 ayı da?

Yarın 09:00-17:00 arası canlı desteğe bağlanın (arayabilirsiniz de bu saatler arasında. Numara orada yazacak) durumu anlatın iade yapılıyor. Xbox sisteminde yılda 1 kere iade alma hakkınız var.

1 yillik ucuza ultimate alma taktigini uygulamadin demi?
Eger uyguladiysan sadece 1 aylik ultimate öderler. Kalan sürede game pass olarak kalir.

1 yillik ucuza ultimate alma taktigini uygulamadin demi?
Eger uyguladiysan sadece 1 aylik ultimate öderler. Kalan sürede game pass olarak kalir.
Yok ben 1 sene oynamak istiyordum uğraşmamak için tekte 12 defa abone ol iptal et diyerek aldım. Dediğin taktik bu ise evet o şekilde aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…