PC Game Pass, Steam'e gelir mi?

Osman Nuri23

Hectopat
Makaleler
2
Valve'ın başı Gaben Steam'de Game Pass sistemini eğer Microsoft isterse getirebileceğini söyledi. Haberin devamı burada, okumak isteyen olursa:

Sizce bu durum gerçekleşir mi? Microsoft bu durumu kabul eder mi? Kabul ederse Game Pass sistemi Steam'de nasıl işleyebilir?

Benim düşüncem: Bu durumun Microsoft tarafından kabul edileceği ancak Xbox PC Game Pass'te olan her oyunun Steam Game Pass'te olmayacağı yönünde. Ayrıyeten Steam oyunlardan yüksek komisyon aldığı için Steam'de Game Pass'in daha pahalı olacağını düşünüyorum.

Normalinden daha pahalı olursa neden insanlar Steam'den alsın ki? EA Play Steam üzerinden satılıyor ama aynı fiyattan. Ayrıca Microsoft'un bunu kabul edip etmeyeceğine forumdan kim cevap verebilir ki? Sizin dediğinize göre hem daha pahalı olacak hem de bazı oyunlar olmayacak sizce bu mantıklı mı?

Normalinden daha pahalı olursa neden insanlar Steam'den alsın ki? EA Play Steam üzerinden satılıyor ama aynı fiyattan. Ayrıca Microsoft'un bunu kabul edip etmeyeceğine forumdan kim cevap verebilir ki? Sizin dediğinize göre hem daha pahalı olacak hem de bazı oyunlar olmayacak sizce bu mantıklı mı?
Görüş alışverişi için konuyu açtım. Kimsenin firmalarda çalışmadığını biliyorum zaten. EA Play Steam'de de Xbox'ta da bulunuyor. Xbox'ta daha fazla oyun var EA Play'de. Steam'in verdiği hizmet ortada fazla komisyon olduğu için biraz daha ücretinin fazla olacağını düşünüyorum. Steam verdiği hizmet çok üst düzeyde olduğu için kalitesiz Xbox uygulamasını kullanacağına Steam'i kullanır birçok insan.

Ben alirdim, sirf buglu Xbox uygulamasi ile ugrasmamak ve Linux destegi icin.

Normalinden daha pahalı olmasının imkanı yok hatta ben daha ucuz olmasını bile bekliyorum. Microsoftun mağazasına gelen herhangi bir oyun Steamde mutlaka daha ucuz oluyor. Buna göre üyelikte daha ucuz olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı