Çözüldü RDR 2 bir daha PC Game Pass' gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bilmediğimden soruyorum, daha önce geldi mi? Gelmez gibi.
Geldi.

Gelmesi zor. RDR2 ve GTA adı büyük, hâlâ daha satan oyunlar. Ya Rockstar getirtmez ya da kimse o oyunlar için yüklü miktar para ödemez. Aynı oyunu 20 kere veren Epic Games bu oyunu neden 2. kez vermedi hiç düşündünüz mü?

Oyun baya pahalı oldu artık geleceğini sanmıyorum.
Türkiye fiyatı sadece Türklerin umrunda. Yurt dışında hâlâ daha aynı dolar etiketine sahip. Oyun sektöründe önemli olan da dolar fiyatı.
Bilmediğimden soruyorum, daha önce geldi mi? Gelmez gibi.
Geldi.

Gelmesi zor. RDR2 ve GTA adı büyük, hâlâ daha satan oyunlar. Ya Rockstar getirtmez ya da kimse o oyunlar için yüklü miktar para ödemez. Aynı oyunu 20 kere veren Epic Games bu oyunu neden 2. kez vermedi hiç düşündünüz mü?

Oyun baya pahalı oldu artık geleceğini sanmıyorum.
Türkiye fiyatı sadece Türklerin umrunda. Yurt dışında hâlâ daha aynı dolar etiketine sahip. Oyun sektöründe önemli olan da dolar fiyatı.

Çözüm
Geldi.

Gamepass'a geldi fakat sadece konsollarda erişime açıktı, PC'de yoktu.

Yanlış hatırlamıyorsam Game Pass'in yeni yeni popüler olduğu zaman süreli olarak sadece konsollara gelmişti. Yine Sony'nin yeni abonelik sistemi içinde böyle olmuştu. Firmalar Rockstar oyunlarının ne kadar büyük markalar olduğunu bildiği için reklam olarak kullanıyor bu oyunları diye düşünüyorum. Yoksa uzun vadeli şekilde getirmeye bütçesi yetecek pek firma yok. Artık Game Pass'in de yapacağı reklamı yaptığını düşünürsek çok zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı