- Makaleler
- 76
Az önce internette gezinirken Game Pass ile ilgili bir şey aklıma takıldı ve siteye girdiğimde teklif süresinin 12 gün içinde biteceği ibaresini fark ettim. Muhtemelen yine zam gelecek. :/
Az önce internette gezinirken Game Pass ile ilgili bir şey aklıma takıldı ve siteye girdiğimde teklifin süresinin 12 gün içinde biteceği ibaresini fark ettim. Muhtemelen yine zam gelecek. :/
Eki Görüntüle 1983125
Az önce internette gezinirken Game Pass ile ilgili bir şey aklıma takıldı ve siteye girdiğimde teklif süresinin 12 gün içinde biteceği ibaresini fark ettim. Muhtemelen yine zam gelecek. :/
Eki Görüntüle 1983125
Oynaniyor. Online olayi konsol icin zaten.Bu standart PC versiyonu olan ile Online oyun oynanıyor mu?
Oynaniyor. Online olayi konsol icin zaten.
Yok maalesef. Konsolunuz varsa benim gibi Ultimate olan surumu alin derim, 120 TL. Konsol ve PC Game Pass paketi iceriyor, online var, buluttan oynayabiliyorsunuz ve DLC gibi avantajlari var.Normal Xbox seris s var bende ama ben PC de oynamayı seviyorum bir de GTA 5 Online var mı PC versiyonu ?
Yok maalesef. Konsolunuz varsa benim gibi Ultimate olan surumu alin derim, 120 TL. Konsol ve PC Game Pass paketi iceriyor, Online var, buluttan oynayabiliyorsunuz ve DLC gibi avantajlari var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.