PC Game Pass'e yeniden zam gelebilir

Makaleler
76
Az önce internette gezinirken Game Pass ile ilgili bir şey aklıma takıldı ve siteye girdiğimde teklif süresinin 12 gün içinde biteceği ibaresini fark ettim. Muhtemelen yine zam gelecek. :/

F80CGXuXgAAU0-l.jpeg

Az önce internette gezinirken Game Pass ile ilgili bir şey aklıma takıldı ve siteye girdiğimde teklif süresinin 12 gün içinde biteceği ibaresini fark ettim. Muhtemelen yine zam gelecek. :/

Eki Görüntüle 1983125

Son zamdan sonra Game Pass'in avantaji kacti zaten 5 ayda alabilecegim oyunu neden sonsuza kadar kiralayayim ki mantikli degil bence en fazla 50 lira olmasi lazim Core versiyonunun.

Yok maalesef. Konsolunuz varsa benim gibi Ultimate olan surumu alin derim, 120 TL. Konsol ve PC Game Pass paketi iceriyor, Online var, buluttan oynayabiliyorsunuz ve DLC gibi avantajlari var.

Konsol var ama benim monitöre bağlayınca Xbox'a geçmek istediğimde monitörüm renk döngüsüne giriyor televizyon a bağlayıp ta pek oynayasım gelmiyor.

Mesajı görür görmez Ocağa kadar uzattım aboneliği. Sizce daha uzatmalı mıyım? Çünkü bir liste yaptım kendime ve Game Pass'te oynayacağım şimdilik 10 tane oyun var ve sadece günde 2 saat kadar oyun oynayabiliyorum. Sizce bir veya 2 ay kadar daha uzatmak mantıklı mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı