PC Gamepad sağ analog çalışmama çözümü

tek258

Hectopat
Bu bir soru değil, insanlara yardımcı olacak bir konudur.
Kullandığım Gamepad gp-307. eğer sağ analog oyunda hareket etmiyorsa ve yanlış şeyler yapıyorsa Gamepad'inizin üzerindeki mode tuşuna basın, ışık yanacaktır. Eğer ışık yanıyorsa artık Gamepad'inizi tamamen kullanabilirsiniz. Yanmazsa uzun basın veya başka bir USB portuna takın. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sağ analog sağ ve sola bakabiliyorum aşa yukarı bakamıyorum benim sorunum bu
Hocam steamde geniş ekran moduna girin oradan ayarlardan kontrolcü ayarlarına girin tespit edilen oyun kumandalarından kontrolcünüze tıklayın düzeni tanımlamaya basın sağ analog y axis 3 olmalı. Bende de aynı sorun vardı sağ analog y axis 4 yazıyordu sizde de öyleyse onun üzerine tıklayıp sağ analoğu yukarı kaydırın umarım işe yarar.

Hocam steamde geniş ekran moduna girin oradan ayarlardan kontrolcü ayarlarına girin tespit edilen oyun kumandalarından kontrolcünüze tıklayın düzeni tanımlamaya basın sağ analog y axis 3 olmalı. Bende de aynı sorun vardı sağ analog y axis 4 yazıyordu sizde de öyleyse onun üzerine tıklayıp sağ analoğu yukarı kaydırın umarım işe yarar.
Anlattığınız sorundan ben ben de muzdariptim. Dediklerinizi yapmaya çalıştım ancak sağ analog y axis 3 yaptıktan sonra kaydete basıyorum yükle diyorum ardından yüklüyor. Sonrasında ise kaydetmiş mi diye tekrardan düzen kısmına giriyorum ve kaydetmemiş oluyor. Herhangi bir öneriniz var mı?
Sorun çözüldü. Nasıl olduysa 3 gün sonra tekrar girdim ve kaydetti. Böylece de artık sağ analog aşağı yukarı da hareket edebiliyor. Çok teşekkürler. 🙂

Son düzenleme:
Anlattığınız sorundan ben ben de muzdariptim. Dediklerinizi yapmaya çalıştım ancak sağ analog y axis 3 yaptıktan sonra kaydete basıyorum yükle diyorum ardından yüklüyor. Sonrasında ise kaydetmiş mi diye tekrardan düzen kısmına giriyorum ve kaydetmemiş oluyor. Herhangi bir öneriniz var mı?
Sorun çözüldü. Nasıl olduysa 3 gün sonra tekrar girdim ve kaydetti. Böylece de artık sağ analog aşağı yukarı da hareket edebiliyor. Çok teşekkürler. 🙂
Aynı sorun bende de oldu ayarı ilk değiştirdiğimde ama sonra aynı sizin gibi kendiliğinden kaydetti ayar değişimini, steam bugı gibi bir şey herhalde :D . Önemli değil.

teşekkür ederim yorumu daha şimdi görüyorum hiç bakmamıştım buraya internette ararken kendi yorumumu gördüm :D yapayım dedim oldu teşekkürler

Mode tuşu çalışmıyor başka USB portuna taktım basılı tuttum yok çözümü bilen Allah rızası için yazsın 70 TL çöpe gidecek.

X360Ce'de hareket ettiriyorum. Analog tuşuna basınca algılamıyor. Analog tuşuna basmayınca algılıyor ama yukarıdaki kare üçgen tuşlarına atıyor analog açacaksın tamamen gidiyor sağ analog.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı