PC GTX 1050 ekran kartını görmüyor

Yer
Belgeler
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum ekran kartı çalışıyor hiç sıkıntı yok. Bir süre sonra ekran kartı çalışmıyor dahili kart çalışıyor. Sadece bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sistemim i5 8300h GTX 1050 Mobile 16 GB RAM.
Not: Bilgisayarı yeniden başlatınca tekrardan ekran kartı çalışıyor ama yine bir süre sonra gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kullanımda Laptoplar güç tüketimini minimuma indirmek için dahili grafik bileşenini kullanır, oyunlara girince harici ekran kartınız aktif olacaktır.

Normal kullanımda laptoplar güç tüketimini minimuma indirmek için dahili grafik bileşenini kullanır, oyunlara girince harici ekran kartınız aktif olacaktır.

Hocam ama oyuna girince GTX 1050 ekran kartı bulunamadığı için hata veriyor.
Oyunlar gibi güç isteyecek yerlerde çalışmaya başlar, masaüstünde ufak işlerde işlemci içerisinde bulunan grafik birimini kullanırlar.

Denetim Masası ve güç seçeneklerinden ekran kartınızın ne zaman kapatılabileceğini ayarlayabilirsiniz. NVIDIA Denetim Masası'ndan da phyx işlemcinizi ekran kartınız olarak seçin ve bir de öyle deneyin isterseniz.

Hocam maalesef oyuna girince hata veriyor ekran kartını algılamadığı için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı