Var hocam orada. totalde bileşenler şu fiyatı veriyor
Hatta şöyle ekleyeyim hocam tek tek toplamaya kalktığımda 44.483 TL ediyor ki ekran kartı Palit 4060Ti 8 GB, 16 GB versiyonu satışta yok. Sadece gamegaraj'da pc alırken özelleştirmelerde çıkıyor. aynı sistem gamegaraj'da 40.913 TL. Baya uyguna geliyor aslında
Amd Ryzen 5 7500F 3.7 GHz LGA 1718 32 MB 65 W Tray İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Cooler Master Masterliquid Ml240L V2 Rgb Mlw D24M A18Pc R2 240Mm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
FSP Hydro K Pro HD2-750 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Güzel sistem olmuş hocam elinize sağlık ama şahsen parçaları tek tek toplamak biraz uğraştırıyor. bende 1 ay öncesinde bu şekilde toplarım diyordum. örneğin anakartta ya da ram'de bi sıkıntı olsa tekrar değişim veya iade talep et eğer satıcı kabul etmezse servise gönder vs uğraştırıyor. Bunu şundan diyorum, geçen hafta MSI monitör aldım ve 3 günlük kullanımda ekranda dikey mavi çizgi oluştu. bugün değişim için geri gönderdim, aynısının bu parçalarda da yaşanma durumu şans faktörü dahilinde.
Sistemin güzel yanları şunlar dediğiniz gibi kasa ve psu daha sağlam. fakat en azından hazır sistemde test edip gönderiyorlar hadi bi durum olsa da kapısını çalacağınız yer belli.