YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 6 Ağustos 2023 #1 Başka bilgisayardan parça baktım ama böyle bir kablo bulamadım. Düzeltebilir miyim ya da bunun aynısı bir kablo nereden bulabilirim?
Başka bilgisayardan parça baktım ama böyle bir kablo bulamadım. Düzeltebilir miyim ya da bunun aynısı bir kablo nereden bulabilirim?
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 756 Çözümler 5 6 Ağustos 2023 #2 YeniYuzYeniKimlik dedi: Eki Görüntüle 1891918 Başka bilgisayardan parça baktım ama böyle bir kablo bulamadım. Düzeltebilir miyim ya da bunun aynısı bir kablo nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Tuşun öteki ucuna bakip ona göre tus alıp lehimleyebilirsin bir bak istersen. Artı 0 Eksi
YeniYuzYeniKimlik dedi: Eki Görüntüle 1891918 Başka bilgisayardan parça baktım ama böyle bir kablo bulamadım. Düzeltebilir miyim ya da bunun aynısı bir kablo nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Tuşun öteki ucuna bakip ona göre tus alıp lehimleyebilirsin bir bak istersen.
KS KS YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 6 Ağustos 2023 #3 Qony dedi: Tuşun öteki ucuna bakip ona göre tus alıp lehimleyebilirsin bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Buton var. Internette böyle bir kablo bulamıyorum uğraşmakta istemiyorum. Artı 0 Eksi
Qony dedi: Tuşun öteki ucuna bakip ona göre tus alıp lehimleyebilirsin bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Buton var. Internette böyle bir kablo bulamıyorum uğraşmakta istemiyorum.
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 756 Çözümler 5 6 Ağustos 2023 #4 YeniYuzYeniKimlik dedi: Buton var. Internette böyle bir kablo bulamıyorum uğraşmakta istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Butonu değiştir basılı kalıyorsa kablo ile ilgisi yok butonla ilgisi var aynı kabloya başka buton tak standart değil sistem kasa bu Dell HP gibi bir şey doğru anladiysam özel uretiyorlar bulması zor bulsanda pahalidir. Artı 0 Eksi
YeniYuzYeniKimlik dedi: Buton var. Internette böyle bir kablo bulamıyorum uğraşmakta istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Butonu değiştir basılı kalıyorsa kablo ile ilgisi yok butonla ilgisi var aynı kabloya başka buton tak standart değil sistem kasa bu Dell HP gibi bir şey doğru anladiysam özel uretiyorlar bulması zor bulsanda pahalidir.