The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 12 Ocak 2021 #1 Bilgisayar açılırken sürekli C: Diskini tarıyor. Fakat bilgisayarım sorunsuz çalışıyor. Sürekli taramasının sebebi nedir?
Bilgisayar açılırken sürekli C: Diskini tarıyor. Fakat bilgisayarım sorunsuz çalışıyor. Sürekli taramasının sebebi nedir?
E Ege kprn Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 418 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #2 Bende aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Hackintosh Delisi Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 Kayıt Defterini açın ve: Computer/HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Session Manager daki BootExecute büyük ihtimal autocheck autochk * şeklinde olucaktır onu autocheck autochk /k:C* şeklinde değiştirin. Artı 1 Eksi
Kayıt Defterini açın ve: Computer/HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Session Manager daki BootExecute büyük ihtimal autocheck autochk * şeklinde olucaktır onu autocheck autochk /k:C* şeklinde değiştirin.
Hüseyin Toprak Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 31 Yer Üstgeçidin altı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #4 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "chkdsk /r" komutunu yazıp bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsin bende oldu(Microsoft Community'den bulmuştum) Artı 0 Eksi
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "chkdsk /r" komutunu yazıp bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsin bende oldu(Microsoft Community'den bulmuştum)