i5-3470 sistem açılışta D diskini tarıyor ve oyunda donuyor

Droomper

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi forumlar.
Bundan 1.5 ay önce bilgisayarım çok yavaş çalışmaya ve mavi ekran vermeye başladı.
Bende kirli olmasından kaynaklı sanıp kasamı açtım ve temizledim termal macun işlemlerini hem işlemciye hem de ekran kartına yaptım ve bilgisayarı açtım eskisinden de yavaş çalışmaya ve daha çok mavi ekran(MEMORY_MANAGEMENT) hatası vermeye başladı.
Gördüğüm çoğu çözümü uyguladım ilk başlarda birkaç kere hata çözülmedi hatayı almaya devam ettim.
Sonra bir çözüm yaptım ve bir daha görmedim fakat şu an bilgisayarı her açtığımda D diskini tarıyor ve bazen D diski yok oluyor ve eskiden hatasız donmasız oynayabildiğim bütün oyunlar şu an kasıyor donuyor veya atıyor.

Bilgisayar özelliklerim:
İşlemci: Intel i5 3470 3.20GHz
Ekran kartı: MSI GTX 960 2 GB.
Anakart: ECS H61H2-MV
RAM: DDR3 1633MHz 4*2(RAM'lerin üstünde bir marka göremedim)

D diskinizde sorun olabilir Windows'ta her açıldığında onarmaya çalışıyor olabilir ayrıca sisteminiz bayağı eski yenilerseniz belk sorununuz çözülebilir.

D diskinizde sorun olabilir Windows'ta her açıldığında onarmaya çalışıyor olabilir ayrıca sisteminiz bayağı eski yenilerseniz belk sorununuz çözülebilir.

Sistemimin eski olduğunun farkındayım fakat eğer ki hangi parçada sorun olduğunu anlarsam onu çözmeye öncelik gösteririm gönül ister ki hepsini yenileyeyim fakat malum şartlar ile olmuyor.

Sistemimin eski olduğunun farkındayım fakat eğer ki hangi parçada sorun olduğunu anlarsam onu çözmeye öncelik gösteririm gönül ister ki hepsini yenileyeyim fakat malum şartlar ile olmuyor.

Hocam Windows 10 açılırken hangi diskinizi tarıyorsa o diskte bir sorun olduğunu düşünüyor bir bakın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı