AlihanAydn0841 Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #1 Merhabalar. PC'deki kaba tozları temizlemek için PC'yi açtım. Temizledikten sonra kabloları taktım ve PC'yi çalıştırmayı denedim. PC çalışıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor. Neden böyle yapıyor olabilir?
Merhabalar. PC'deki kaba tozları temizlemek için PC'yi açtım. Temizledikten sonra kabloları taktım ve PC'yi çalıştırmayı denedim. PC çalışıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor. Neden böyle yapıyor olabilir?
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 24 Kasım 2020 #2 USB aygıtlarını mı yoksa ekran kartı vs mi? Artı 0 Eksi
KS KS AlihanAydn0841 Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #3 Furkan Konca dedi: USB aygıtlarını mı yoksa ekran kartı vs mi? Genişletmek için tıkla... Usb aygıtları ve hdmi kablosu yani klavye mouse monitör vs Artı 0 Eksi
Furkan Konca dedi: USB aygıtlarını mı yoksa ekran kartı vs mi? Genişletmek için tıkla... Usb aygıtları ve hdmi kablosu yani klavye mouse monitör vs
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 24 Kasım 2020 #4 Masaüstü mü yoksa Laptop mu kullanıyorsun? Windows kaç? Artı 0 Eksi
KS KS AlihanAydn0841 Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #5 Furkan Konca dedi: Masaüstü mü yoksa Laptop mu kullanıyorsun? Windows kaç? Genişletmek için tıkla... Masaüstü win10 Artı 0 Eksi
Furkan Konca dedi: Masaüstü mü yoksa Laptop mu kullanıyorsun? Windows kaç? Genişletmek için tıkla... Masaüstü win10
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 24 Kasım 2020 #6 Kabloları Tekrar bir kontrol et. Aygıt Yöneticisin'den ünlem işareti olan sürücüleri güncellemeyi dene Artı 0 Eksi
Kabloları Tekrar bir kontrol et. Aygıt Yöneticisin'den ünlem işareti olan sürücüleri güncellemeyi dene
KS KS AlihanAydn0841 Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #7 Furkan Konca dedi: Kabloları Tekrar bir kontrol et. Aygıt Yöneticisin'den ünlem işareti olan sürücüleri güncellemeyi dene Genişletmek için tıkla... Pc hiç bir aygıtı görmüyor . Açma düğmesine basıyorum pc açılıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor monitör de dahil Artı 0 Eksi
Furkan Konca dedi: Kabloları Tekrar bir kontrol et. Aygıt Yöneticisin'den ünlem işareti olan sürücüleri güncellemeyi dene Genişletmek için tıkla... Pc hiç bir aygıtı görmüyor . Açma düğmesine basıyorum pc açılıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor monitör de dahil
Çalhanoglufanı Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #8 AlihanAydn0841 dedi: Pc hiç bir aygıtı görmüyor . Açma düğmesine basıyorum pc açılıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor monitör de dahil Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi reis? Artı 0 Eksi
AlihanAydn0841 dedi: Pc hiç bir aygıtı görmüyor . Açma düğmesine basıyorum pc açılıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor monitör de dahil Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi reis?