PC hocası 4070 sistem alınır mı?

beyyyyfendi

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün RTX 4070 TI Super'i 34000 TL'ye aldım. Sen bu fiyata RTX 4070'li sistem alıyorsun, çok iyi. Özelleştirmede RAM vs. değiştirirken baktın seçenekler çok kazık, sistemi olduğu gibi al beğenmediklerini daha uygun fiyata yeniler eskisini satarsın.

Arkadaşlar övdünüzmü gömdünüzmü.

Donanım Arşivi'nin videosu vardı 36000 TL 4070 Super sistem topluyordu.

Hazır sistem almak istiyorum.

Geçen gün RTX 4070 Ti Super'i 34000 TL'ye aldım. Sen bu fiyata RTX 4070'li sistem alıyorsun, çok iyi. Özelleştirmede RAM vs. değiştirirken baktın seçenekler çok kazık, sistemi olduğu gibi al beğenmediklerini daha uygun fiyata yeniler eskisini satarsın.

Hocam nasıl yani.

Donanım Arşivi bugün 1000TL farkla Akakçe'den 4070 Super'li sistem yaptı bir bakabilirsiniz isterseniz.

Nerede.

Hazır sistem istiyorum.

Hem hazır sistem olmaması hem 37 k olup 1 TB olmaması hem soğutucu olmaması çok kötü bunları eklersem pahalı olur bütçem yok o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam nasıl yani.

Nerede.

Hazır sistem istiyorum.

Hem hazır sistem olmaması hem 37 k olup 1 TB olmaması hem soğutucu olmaması çok kötü bunları eklersem pahalı olur bütçem yok o kadar.

Soğutucu olduğunu görmedim o güzel.

Hocam nasıl yani.

Nerede.

Hazır sistem istiyorum.

Atıyorum sitede özelleştirmede 32 GB RAM seçince fiyat farkı 6-7 bin TL ise bu farkı ödeme. Sistem geldikten sonra 4-5 bin TL'ye 32 GB RAM alırsın. Elde kalan RAM'i de satarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı