PC HOCASI-GG10 nasıldır?

Faraza

Centipat
Daha fazla  
Bu aralar sistem arayışındayım, pek çok forum sitelerinde gezdim AMD ekran kartlarina guvenmiyorum. Ömürlük kullanacağım veya ileride yükseltedebilirim.

Oynayacagim oyunlar: Steam PUBG, CS2, Valorant, BF1 indirime girmiş alıp onu da oynayabilirim, GTA 5 FiveM, bu ve bunun gibi oyunlar oynayacagim birçok forum The Last of Us dusuk performans verir diyor re veya The Last of Us gibi oyunlar oynamicagim belki para biriktirip RDR2 alabilirim alttaki sistem alınır mı?

Bu aralar sistem arayışındayım, pek çok forum sitelerinde gezdim AMD ekran kartlarina guvenmiyorum. Ömürlük kullanacağım veya ileride yükseltedebilirim.

Oynayacagim oyunlar: Steam PUBG, CS2, Valorant, BF1 indirime girmiş alıp onu da oynayabilirim, GTA 5 FiveM, bu ve bunun gibi oyunlar oynayacagim birçok forum The Last of Us dusuk performans verir diyor re veya The Last of Us gibi oyunlar oynamicagim belki para biriktirip RDR2 alabilirim alttaki sistem alınır mı?

Biraz daha para biriktirip DDR5 sistem toplamanızı tavsiye ederim.
En azından ileride 2K geçersiniz yükseltme yapabilirsiniz.

AMD ekran kartları F/P ürünlerdir bende sizin gibi düşünüyordum fakat RX 7800 XT ve 4060 Ti arasındaki farkı görene dek aldığıma pişman etti beni.

Biraz daha para biriktirip DDR5 sistem toplamanızı tavsiye ederim.
En azından ileride 2K geçersiniz yükseltme yapabilirsiniz.

AMD ekran kartları F/P ürünlerdir bende sizin gibi düşünüyordum fakat RX 7800 XT ve 4060 Ti arasındaki farkı görene dek aldığıma pişman etti beni. Önerebileceğiniz sistemvar mı?

Önerebileceğiniz sistem var mı?

Önerebileceğiniz sistem var mı?

Halihazırda kendi sistemimi satılığa çıkardım bende bu kasayı araştırıyordum 2K için gayet özelleştirme ile ömürlük bir bilgisayar olur.

Aradaki fiyat farkına fazlasıyla değecektir böyle bir sistemi abime yaptık şu an gayet memnun.

İşlemciyi kesinlikle Ryzen 5 7500F olarak değiştirmenizde fayda var.

Halihazırda kendi sistemimi satılığa çıkardım bende bu kasayı araştırıyordum 2K için gayet özelleştirme ile ömürlük bir bilgisayar olur.

Aradaki fiyat farkına fazlasıyla değecektir böyle bir sistemi abime yaptık şu an gayet memnun.

Hocan bütçem çok az buna yetemez.

O halde size önerim kesinlikle 4060'dan uzak durun aynı fiyata AMD bir ekran kartı alın VRAM sıkıntısı çekmezsiniz en azından.

İşlemcisini Ryzen 5 7500F yapın gayet güzel bir sistem F/P ürün.
Grafik kartını da RX 7700 yapın onu yazmayı unutmuşum size böyle bir sistem toplamanızı öneririm.

Son düzenleme:
O halde size önerim kesinlikle 4060'dan uzak durun aynı fiyata AMD bir ekran kartı alın VRAM sıkıntısı çekmezsiniz en azından.

Hocam neden VRAM bu kadar çok önemli? Biraz cahilim de bu konularda oyun olacak Discord olacak ekran kartini ne kadar zorlarki dediğim oyunlardan sadece CS 2 yakin tarihte çıktı.

Hocam neden VRAM bu kadar çok önemli? Biraz cahilim de bu konularda oyun olacak Discord olacak ekran kartini ne kadar zorlarki dediğim oyunlardan sadece CS 2 yakin tarihte çıktı.
demek istediğim ilerisi için 8 gb hemen hemen günümüzde bile yetersiz

Hocam hatırlatayım yeni çıkan oyunları oynamayacağım günümüzde diyorsunuzda arkadaşta RTX 3060 Ti 8 GB var CP2077 Ultra ayarda 150 FPS alıyor.

2K çıkmak istemiyorsanız 4060 alabilirsiniz tabii 2K kartı değil o yüzden söyledim 1080 kartı 4060.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı