PC HOCASI-GG12 sistem alınır mı?

w00zy16

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, şuandaki sistemim AMD 5500 ve MSI 3060 12 GB versiyonunu kullanıyorum. Sistemi arkadaşıma vereceğimden ötürü aşağıdaki linkteki hazır sistemi almak istiyorum fakat ekran kartında soru işaretlerim var. NVIDIA ve AMD arasında gidip geliyorum.İşlemci soğutucu olarak da kule tipi soğutucu eklenmiş zaten fakat 800 tl fark ile sıvı soğutucuya geçmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben de GG9'u düşünüyorum çünkü kısmen aradaki tek fark ekran kartı.
28-30 Kasım arasında indirimler olacak çoğu kişi bekliyor.
Kapabiliyorsak onları kapmak gerek bence ama şu an bu sistem alınabilir AMD ekran kartı seviyorsan fakat yarın bir gün 36k civarı güzel 4070 süperli sistemler gelir. Zaten farklı sitelerde var fakat fakat bileşen olarak bu kadar iyi değil

Ben de GG9'u düşünüyorum çünkü kısmen aradaki tek fark ekran kartı.
28-30 Kasım arasında indirimler olacak çoğu kişi bekliyor.
Kapabiliyorsak onları kapmak gerek bence ama şu an bu sistem alınabilir AMD ekran kartı seviyorsan fakat yarın bir gün 36k civarı güzel 4070 süperli sistemler gelir. Zaten farklı sitelerde var fakat fakat bileşen olarak bu kadar iyi değil
Daha önce hiç AMD ekran kartı kullanmadığım için o konu da kararsız kalıyorum fakat bazı araştırmalarımda 4070 ekran kartlarından çok az da olsa daha iyi bi performans verdiği söyleniyor 7800xtnin

Daha önce hiç AMD ekran kartı kullanmadığım için o konu da kararsız kalıyorum fakat bazı araştırmalarımda 4070 ekran kartlarından çok az da olsa daha iyi bir performans verdiği söyleniyor 7800XT'nin

Ben de okuduğum yorumlarda öyle gördüm fakat DLSS ve NVIDIA teknolojilerine ihtiyacın varsa ya da amacın sadece oyun oynamak değilse Intel alabilirsin fakat farklı sitelerde 4070 fiyatına 4070 Super'ler var. Ve bence vatan dahil birçok yer 37k ortalama fiyata RTX 4070 Super sistem çıkaracaktır şu günler içerisinde. Tabii anında biter -

Ben de okuduğum yorumlarda öyle gördüm fakat DLSS ve NVIDIA teknolojilerine ihtiyacın varsa ya da amacın sadece oyun oynamak değilse Intel alabilirsin fakat farklı sitelerde 4070 fiyatına 4070 Super'ler var. Ve bence vatan dahil birçok yer 37k ortalama fiyata RTX 4070 Super sistem çıkaracaktır şu günler içerisinde. Tabii anında biter -
Sadece oyun amaçlı kullanıyorum , sadece yıllardır nvidia kullancısı olarak amdye karşı garip bi şekilde çekimserim.4070 Superli sistemler evet büyük ihtimal gelecektir fakat dediğiniz gibi anında biticek.Bu sistem anlamadığım bi şekilde beni içine çekiyor 😀

Sadece oyun amaçlı kullanıyorum, sadece yıllardır NVIDIA kullancısı olarak AMD'ye karşı garip bir şekilde çekimserim. 4070 Super'li sistemler evet büyük ihtimal gelecektir fakat dediğiniz gibi anında bitecek. Bu sistem anlamadığım bir şekilde beni içine çekiyor 😀

Yani farklı sitelerde bunlar var.
Ekran kartları ve parçaları ne kadar iyidir değildir araştır karar ver istiyorsan bunu al.
Zaten 25 ile 35 arası sadece AMD alabilirsin 7700XT ya da 7800XT.
7500F 4060 Ti pek gelmiyor 12400F DDR5 oluyor.
Belki hemen bitmez sen de alırsın belli olmaz yani ama araştırmaya vakit kalmıyor işte.

Yani farklı sitelerde bunlar var.
Ekran kartları ve parçaları ne kadar iyidir değildir araştır karar ver istiyorsan bunu al.
Zaten 25 ile 35 arası sadece AMD alabilirsin 7700XT ya da 7800XT.
7500F 4060 Ti pek gelmiyor 12400F DDR5 oluyor.
Belki hemen bitmez sen de alırsın belli olmaz yani ama araştırmaya vakit kalmıyor işte.
Evet bu sistemleri daha önce görmüştüm biraz marka performans araştırması yapmak gerekli.Öneri için teşekkür ederim

Evet bu sistemleri daha önce görmüştüm biraz marka performans araştırması yapmak gerekli. Öneri için teşekkür ederim

Daha önce masaüstü kullanmadığım ve PC'den çok anlamadığım için sürekli tak sök işleri yapmak ve uğraşmak istemiyorum. Çoğu kişi için ekran kartı daha önemli ama benim için diğer parçaları kasa PSU RAM SSD vs de önemli. O yüzden pc hocası 9-11-12 düşünüyorum şimdilik

Daha önce masaüstü kullanmadığım ve PC'den çok anlamadığım için sürekli tak sök işleri yapmak ve uğraşmak istemiyorum. Çoğu kişi için ekran kartı daha önemli ama benim için diğer parçaları kasa PSU RAM SSD vs de önemli. O yüzden pc hocası 9-11-12 düşünüyorum şimdilik
Benim için de öyle ilerleyen yıllarda 1-2 yükseltme ile destekleyebileceğim bi sistem olmalı.Ay sonuna kadar iyi bi araştırma yapıp ona göre bu veya herhangi bir sistemi alıcam bakalım.

Benim için de öyle ilerleyen yıllarda 1-2 yükseltme ile destekleyebileceğim bir sistem olmalı. Ay sonuna kadar iyi bir araştırma yapıp ona göre bu veya herhangi bir sistemi alacağım bakalım.

Ben de öyle düşünüyorum, peşin taksit olsa daha iyi olurdu bir anda 25-30 vermek bütçemi zorluyor. Monitör de lazım daha sistem için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı