Ben bu şekilde bi sistem dizdim kendime dediğiniz gibi malasef taksitle birlikte üstüne çok koyuyor..Ben de öyle düşünüyorum, peşin taksit olsa daha iyi olurdu bir anda 25-30 vermek bütçemi zorluyor. Monitör de lazım daha sistem için
Ben bu şekilde bi sistem dizdim kendime dediğiniz gibi malasef taksitle birlikte üstüne çok koyuyor..Ben de öyle düşünüyorum, peşin taksit olsa daha iyi olurdu bir anda 25-30 vermek bütçemi zorluyor. Monitör de lazım daha sistem için
Ben bu şekilde bir sistem dizdim kendime dediğiniz gibi maalesef taksitle birlikte üstüne çok koyuyor.
Malasef onu yapamıyorum hepsi 2x şeklinde sadece yükseltme yapabiliyorsun 2x16 olarakBence RAM 1x16 al sonra 16 kendin takarsın, 2x8 yeterli değil ve mecbur satacaksın ama bütçeni zorlamak istemiyorsan canın sağ olsun. Hayırlı olsun
Maalesef onu yapamıyorum hepsi 2X şeklinde sadece yükseltme yapabiliyorsun 2x16 olarak
Evet bu sistemde sadece kule soğutucu yerine 800 tl farkla sıvı soğutmayı seçtim tek mantıklı olarak o geldi , yine de en kötü 1 hafta beklemeyi düşünüyorum yeni bir şey gelir diyeİşte maalasef özelleştirme yaptığımızda da fiyat artıyor. Şimdi soğutucu
Kasa RAM değişsen 38k oluyor o fiyata da RTX 4070 Super var
İleride 2x16 en sevdiğin ram alırsın , ama belli olmaz belki 1-2 güne çok daha iyisi gelir.
Evet bu sistemde sadece kule soğutucu yerine 800 TL farkla sıvı soğutmayı seçtim tek mantıklı olarak o geldi, yine de en kötü 1 hafta beklemeyi düşünüyorum yeni bir şey gelir diye
Bu gidişle zaten %90 bu sistemi alacağımYeni yıla kadar muhtemelen kasım indirimleri son olacaktır arada tek tük gelse de.
Sonrasında da şubat indirimleri geliyor.
Bir bakarız 28-30 arası bir şeyler varsa ve alabiliyorsak alırız olmadı yılbaşına kadar ama asgari ücret vs artacağı için sistemler de artabilir. Bir taraftan da 5000 serisi çıkıyor o yüzden ellerindeki sistemleri bitirmeye de çalıştıklarından fiyat artmayabilir de bilmiyorum![]()
Bu gidişle zaten %90 bu sistemi alacağım![]()
İntel sistem düşünürsen şöyle bir sistem de varBen de PC hocası GG 9 düşünüyorum çünkü işlemci ve diğer bileşenler daha önemli ama özelleştirdiğimde 32-33 yapıyor yani bu sistem fiyatı oluyor ama özelleştirmeler de azalıyor gün geçtikçe... Zaten ekran kartlı AAA oyunlar oynamam şimdilik
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.