PC Hocası-GG6 sistem alınır mı?

Firmadan dolayı almanızı önermem.
Bu firmaya asla güven olmuyor.
Eğer risk alıp alacağım diyorsanız umarım hiçbir sorun yaşamadan uzun yıllarca sistemi kullanırsınız.

Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER :

Bu olayı yaşayan benim.
Sistemimi yurtiçi yani anlaşmalı oldukları kargo sanki savaştan çıkmış gibi getirdikten sonra firmanın bana neler yaşattıklarına odaklanın.

6 Haziran'da hemen 13 gün önce bir arkadaş 25.000 TL'ye sistem alıyor ve başına neler geliyor.
O da konu açmıştı.

O arkadaşın konusu :

Şikayetvar göz atmanızı öneririm.
Çözülmemiş şikayetlere bakmanızı şiddetle öneririm.

Buyurun :

Benim şikayetvar konum :

Donanım arşivi forumundan bir arkadaşın yaşadıklarını görsel olarak ekledim.

13 destekçi aldım ve çok fazla görüntülenme aldım bu olaylardan sonra.

Kısacası eğer sisteminiz problemli gelirse, hayatınız boyunca travma etkisinde bırakacak olayları yaşamaya hazır olun. Oyalamalar, yalanlar, çelişkiler ve amatörlüklerini hep tecrübe edineceksiniz.
Bütün bu olanları yaşayan birisi olarak, kimsenin benim yaşadığımı yaşamasını istemem.

NOT : Aceleye getirip PC alma sakın. Technopat gibi forumlarda işin ehli olan kişilere almadan önce danış.
Ayrıca ben bu sistemi beğenmedim, önermiyorum. Firmayı gördükten sonra sisteme bile bakmamıştım.
AMD'nin çıkardığı 3100, 4100, 4500'lü işlemcileri pek önermem.
Çok önceden beri piyasada yer bulan R5 3600 bile çok daha iyi bir işlemci hemde açık ara.
3600 olduğuna bakmayın. 4100, 4600 sayısı sizi aldatmasın.

Dosya Ekleri

• ardabey41.png
    ardabey41.png
    146,3 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Size şöyle bir PC önerebilirim;
Sayfayı biraz aşağı kaydırıp i5-10400F'i seçin.

Dediğiniz sistem hem 2700 lira daha pahalı hem de ekran kartı tek fanlı, bence tercih edilmemeli.

Size şöyle bir PC önerebilirim;
Sayfayı biraz aşağı kaydırıp i5-10400F'i seçin.
Alınmaz,VATAN'dan bir sistem önermemeye ve bilginiz olmayan konularda yorum yapmamaya davet ediyorum sizleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı