PC Hocası-GG6 sistem alınır mı?

Alınır, güzel sistem. Bütçe yeterse şu da bakılabilir PSU değiştirmek şartıyla;

Size şöyle bir PC önerebilirim;
Sayfayı biraz aşağı kaydırıp i5-10400F'i seçin.
GG6'dan ne gibi avantajları var bu sistemin? Aksine zararları var.

Alınır, güzel sistem. Bütçe yeterse şu da bakılabilir PSU değiştirmek şartıyla;

GG6'dan ne gibi avantajları var bu sistemin? Aksine zararları var.
Hocam bu sistemi alacaksanız mutlaka 2 fan daha almanız lazım soğutması iyi değil sistemin çok ısınabilir.

Merhaba. Şu sistem iyi gibi almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Gaming Gen Tr
Tavsiye etmem ekran kartını video da oc versiyon olarak gösteriyor ancak normal versiyon satıyorlar ben geçen hafta aldım memnun değilim konusunu açmıştım zaten

Bu fiyata eğer bu sistem geliyorsa alınır ama zaten ekran kartı 8 bin civarı, nasıl oluyor anlamadım, acaba yazdıklarından farklı bir şey mi geliyor? Bir de işletim sistemi yüklü mü geliyor?

Size şöyle bir PC önerebilirim;
Sayfayı biraz aşağı kaydırıp i5-10400F'i seçin.
@Linux Aliskanligi dostum her mesajıma niye 👎🏻 atıyorsun? Kendini haklı mevkiine mi çıkarttın hemen?

Bu fiyata eğer bu sistem geliyorsa alınır ama zaten ekran kartı 8 bin civarı, nasıl oluyor anlamadım, acaba yazdıklarından farklı bir şey mi geliyor? Bir de işletim sistemi yüklü mü geliyor?
Sistem f/p olarak güzel ben intel sistemi satın aldım bu adam video da farklı kasa gösteriyo bana gelen kasa farklı stoktan dolayı değişmiş aynı şekilde ekran kartı da video da oc versiyon gösterip test ediyo gönderdikleri sürüm farklı ben satmayı düşünüyorum sistemi aşırı ısınıyor ekran kartı. Windows deneme sürümü kurulu geliyor kendin aktifleştiriyorsun lisans vermiyor

Alınmaz, Vatan'dan bir sistem önermemeye ve bilginiz olmayan konularda yorum yapmamaya davet ediyorum sizleri.

Katılıyorum forumdaki sistemi kullanıyorum 2022'ye kadar bütün çıkan oyunları Full grafik denedim hiçbir sorun yaşamadım bilmeyen konuşmamalı. GaminggenTR firmalaştı artık güncel olarak takip edilirse piyasadaki en iyi siteler arasına oynamaya başladı sonuna kadar güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı