PC HOCASI-GG9 sistem nasıldır?

PC hocası GG-13 sistemini aldım çok şükür. Öncelikle coil whine var.
Ekran kartını değişim istedim, kapalı kutu gönderdiler onda da var.
Eğer ki size de değişim yapıp kapalı kutu gönderirlerse belki onu satarsınız 5070 bir kartı peşin taksitle alabilirsiniz. 7600 işlemci Valorant düşük ayarlarda 100 FPS veriyor.
Değişim yaptığımda not bırakmışlar coil whine standart düzeydedir diye.
Onun dışında çok şükür kullanıyorum ama teknik detayları bilmiyorum.
Şu an ki fiyatı, F/P buluyorsanız düşünebilirsiniz ya da sistem bekleyin.
Tek tek toplama imkanın varsa tek tek topla

Pc hocası sistemlerinde coil whine şikayeti var , bence asus dual kartlarla ilgili.

7700 xt + 7600 ile valorant en düşük ayarlarda nasıl 100 fps alıyorsun?

Hayır, sadece 7600 ile.
Ekran kartı değişim istedim 6 gün kartsız oynadım. Kartla 600 FPS ama cw var
Mecbur FPS sabitledim
Düşük voltaj ile düzeliyormuş yada kulaklık takınca duyulmuyormuş cw. Sizi aşırımı rahatsız etti bende aynı sistemi haftaya alıcaktım.

Düşük voltaj ile düzeliyormuş ya da kulaklık takınca duyulmuyormuş cw. Sizi aşırımı rahatsız etti bende aynı sistemi haftaya alacaktım.

Kulaklık takmazsanız rahatsız eder. Voltaj konusunu bilmiyorum, nasıl yapılıyor?
Bu arada %100 çıkmayabilir ve çoğu kartta olan bir şey diyorlar fakat şikayetler var.
Oyunlarda oluyor, FurMark testinde olmadı çok. Ben sese karşı duyarlıyım.
Ben istiyorum ki oyun oynamadığımda fanlar hiç çalışmasın, sessiz olsun.
%20'den aşağı da indiremedim

Fps kısıtlyınca azalıyormuş veya düzeliyormuş. Ama kulaklık takınca duyulmuyormuş.

FPS kısıtlyınca azalıyormuş veya düzeliyormuş. Ama kulaklık takınca duyulmuyormuş.

Doğrudur, daha çok Valorant CS oynuyorum. En ağır oyunlarda uzun kullanımda ne kadar bilmiyorum. RDR2 yükledim biraz oynadım ama Türkçe değil diye sarmadı.
Valorantı sabitlemediğinde baya ses oluyor. yani 500-600 fps yerine 250-300 sabitlemek şart.

Zaten zararı olan bir şey değil sıkıntı yapmaya gerek yok kulaklık tak geç. Bende alıcam haftaya.

Hocam, ben satın aldım ve düzenli kullanıyorum. Çok ısınmıyor, çoğu oyunu yüksek grafik ayarlarında oynayabiliyorum. Sadece ara sıra PUBG'de biraz FPS düşüşü oluyor, nedenini tam anlayamadım. Ayrıca depolamayı 1 TB'a yükseltmenizi tavsiye ederim.

NVIDIA ekran kartlarında da aynı ses oluyor mu acaba? Çünkü gece de oyun oynayacagım ben rahatsız olmasam bile evin diğer taraflarına gideceği için sıkıntı olabilir komşulara vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…