PC HOCASI-GG9 sistem nasıldır?

PC hocası sistemi soğutucu RAM SSD özelleştirdiğimde 33K yapıyor ve o fiyata PC hocası 12 var ve onu da özelleştirdiğimde ise 37k yapıyor ve o fiyata da RTX 4070 Super var kararsızım. Masaüstü hiç kullanmadım ama çoğunlukla herkes AMD işlemci Intel ekran kartı al diyor 7500F RTX 4070 ya da 4070 Super güzel olurdu fakat benim için işlemci daha çok ön planda FPS oyunları oynadığım için o yüzden bütçeyi zorlayıp iyi ekran kartı alsam da çok faydası olmayabilir yakın zamanda. Çok kararsızım büyük para benim için çünkü peşin taksitte yok :(

Forumlara elinden geldiğince yaz çok kararsız olma ben de sistemi alırken 10 kez araştırdım sonunda anladım ki sürekli tereddüt ediyorum bilen bir kuzenime danıştım o da bunu almamı söyledi daha fazla uzatmadan peşin bir şekilde satın aldım.

Forumlara elinden geldiğince yaz çok kararsız olma ben de sistemi alırken 10 kez araştırdım sonunda anladım ki sürekli tereddüt ediyorum bilen bir kuzenime danıştım o da bunu almamı söyledi daha fazla uzatmadan peşin bir şekilde satın aldım.

Danışabileceğim çok kişi yok, forumlara danıştıkça daha çok kararsız kalıyorum çünkü fikir birliği yok biri a diğeri b diyor.

Sisteminiz geldi mi ? memnun musunuz

ben hala karar veremedim seçemedim :( 1-2k zam geldi sistemlere her şeye..

Son düzenleme:
Danışabileceğim çok kişi yok, forumlara danıştıkça daha çok kararsız kalıyorum çünkü fikir birliği yok biri a diğeri b diyor.

Sisteminiz geldi mi? Memnun musunuz?

Ben hala karar veremedim seçemedim :( 1-2K zam geldi sistemlere her şeye.

Sistemim geldi ben memnunum pazartesi sipariş ettim cuma günü Yurtiçi Kargo şubesinden teslim aldım. Kule tipi soğutucu vardı kendim monte ettim. Şu an da bir sıkıntı yok sadece Wi-Fi'den kaynaklı sorun yaşıyorum o da benim sorumluluğunda çok kararsız kalmanızı tavsiye etmiyorum.

Aga sisteme ne ara 1000 TL zam gelmiş bir ay sonra tekrar zam gelir.

Sistemim geldi ben memnunum pazartesi sipariş ettim cuma günü Yurtiçi Kargo şubesinden teslim aldım. Kule tipi soğutucu vardı kendim monte ettim. Şu an da bir sıkıntı yok sadece Wi-Fi'den kaynaklı sorun yaşıyorum o da benim sorumluluğunda çok kararsız kalmanızı tavsiye etmiyorum.

Aga sisteme ne ara 1000 TL zam gelmiş bir ay sonra tekrar zam gelir.

Wi-Fi anakart mı seçtiniz yoksa adaptör ile mi kullanıyorsunuz?
Hayırlı olsun güle güle kullanın, coil whine sorunu ile karşılaştınız mı?
Oyun yüklediniz mi Valorant PUBG CS gibi? FPS ve sıcaklık değerleri neler acaba

Wi-Fi anakart mı seçtiniz yoksa adaptör ile mi kullanıyorsunuz?
Hayırlı olsun güle güle kullanın, coil whine sorunu ile karşılaştınız mı?
Oyun yüklediniz mi Valorant PUBG CS gibi? FPS ve sıcaklık değerleri neler acaba.

Wi-Fi adaptör ile kullanıyorum bugün PUBG'deki sıcaklık ve FPS değerlerine baktıktan sonra buraya yazacağım.

Wi-Fi adaptör ile kullanıyorum bugün PUBG'deki sıcaklık ve FPS değerlerine baktıktan sonra buraya yazacağım.

Teşekkürler, gönül isterdi ki Wi-Fi anakart alalım ama maalasef...
Şimdi bu sistemi özelleştirdiğimde 33K yapıyor hem de 1x16 RAM ile.
Birkaç gün önce özelleştirdiğimde 2x16 Corsair RAM ile 33K yapıyordu.
Enarmax kasa PSU kötü diyorlar, sence BitFenix Infinity Fang ARGB Temperli Cam USB 3.0 ATX Siyah + 750W 80+ Bronze Gaming Kasa bu kasa seçmeli miyim +1500 TL

Teşekkürler, gönül isterdi ki Wi-Fi anakart alalım ama maalasef...
Şimdi bu sistemi özelleştirdiğimde 33K yapıyor hem de 1x16 RAM ile.
Birkaç gün önce özelleştirdiğimde 2x16 Corsair RAM ile 33K yapıyordu.
Enarmax kasa PSU kötü diyorlar, sence BitFenix Infinity Fang ARGB Temperli Cam USB 3.0 ATX Siyah + 750W 80+ Bronze Gaming Kasa bu kasa seçmeli miyim +1500 TL
Bütçe yetiyorsa seçebilirsin ben bu konuda bilgi sahibi değilim ama PC hocasının dediğine göre bu kasa gayet yeterli ben özelliklerden bakmıştım fena değildi.

Bütçe yetiyorsa seçebilirsin ben bu konuda bilgi sahibi değilim ama PC hocasının dediğine göre bu kasa gayet yeterli ben özelliklerden bakmıştım fena değildi.

Hocam merhaba sistemi bende almayı düşünüyorum memnun musunuz halen eksikleri sıkıntıları var mıdır cevaplarsanız sevinirim.

Hocam ben de almayı düşünüyorum bir sorun var mı sistemde?

Aldınız mı hocam ne yaptınız bende almayı düşünüyorum sıkıntı vb var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı