Elektronik PC Hocası PCH Vega 2 Sistem 12799 TL

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Frisby kasalara neden ek ücret veriliyor? Bu fiyat segmentinde hiç fena olmayan NX292 ve CC560 varken tercih edilmez.

Ben AMD istemiyorum. İllaki NVIDIA alacağım diyenler için F/P denilebilir. Ama ekran kartı 8 GB'lık versiyon bu arada.

Güzel sistem fakat bana göre 3060 8 GB olunca RX 6600'den bir farkı kalmıyormuş gibi geliyor. NVIDIA şart ise alınır.

Güzel sistem fakat bana göre 3060 8 GB olunca RX 6600'den bir farkı kalmıyormuş gibi geliyor. NVIDIA şart ise alınır.
Evet, saf oyun performansı isteniyorsa ve NVIDIA takıntılığı yoksa kesinlikle AMD tercih edilmeli. Ama saf oyun değil de @yapiz hocamızın dediği gibi render gibi işlerde tercih edilebilir.

Evet, saf oyun performansı isteniyorsa ve NVIDIA takıntılığı yoksa kesinlikle AMD tercih edilmeli. Ama saf oyun değil de @yapiz hocamızın dediği gibi render gibi işlerde tercih edilebilir.

AMD tercih ettikte ne oluyor, yazılım hatalarıyla droplarla uğraşıyoruz pişman etti beni genelleme yapmak istemiyorum ama ne zaman AMD alsam hep bir sorun çıkıyor delireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı