Merhaba arkadaşlar bugün PC hocası adlı YouTube kanalının paylaştığı PC toplama videosundaki PC'yi 8999 TL'ye satın aldım ama internetten baktığımda işlemci ve ekran kartının bazı olumsuz yorumları olduğunu gördüm sizce 8999TL'ye bu bilgisayar alınır mı?
Link:
Merhaba arkadaşlar bugün PC hocası adlı YouTube kanalının paylaştığı PC toplama videosundaki PC'yi 8999 TL'ye satın aldım ama internetten baktığımda işlemci ve ekran kartının bazı olumsuz yorumları olduğunu gördüm sizce 8999TL'ye bu bilgisayar alınır mı?
Link:
Link:
Bu konuyu açacağınıza keşke sistemi sipariş etseydiniz. Sistemdeki işlemci tükenmiş ve 3977TL farkla yeni işlemci almanız gerekmekte. Bu doğrultuda sistemin F/P bir yanı kalmamış oldu. (Sistemi almışsınız. okumamışım :/)
Link:
İhtiyacım olmadığı halde kenara atayım dursun diye sipariş etmeye linke gittim ve bitmişti, kafamı taşlara vuruyordum sizin bilgisayarı sorgulamanız beni çok şaşırttı
Sapphire markasının rx6600 de çok ısındığını söylemiş birisi birde ryzen 5 5500ün performansını düşük bulanlar var birde ekran kartı icin watman hatası gibi birşey diyorlar
Sistemi saniyesinde aldım öyle açtım formu iptal etme şansım olduğu için.
Sapphire markasının RX6600 de çok ısındığını söylemiş birisi bir de Ryzen 5 5500'ün performansını düşük bulanlar var bir de ekran kartı icin watman hatası gibi bir şey diyorlar.