Maker
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 7500F
GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER
Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5600MHz CL36
WD SN580 WDS100T3B0E 1TB Gen4 M2 NVMe
GIGABYTE A620M-H
Hem satıcı firmayla hemde ürünün markalarla sponsorlu anlaştıkları için 2 kat indirimli oluyor ama buna özel stok hazırlıyorlar. Ben alırken bakmıştım parça fiyatları parakende satış fiyatlarından daha ucuzdu. PC hocası falan bir kaç yayıncı sistemi vardı ama istediğim özellikleri yoktu. Mesela parçalarından birisini bile değiştirsem sallıyorum 500 lira daha pahalı olması gereken parça 1000 liradan bile daha pahalıya geliyordu çünkü indirimli olan o stoktaki parça benim seçtiğim değil. En sonunda tebilionun kendi hazır sistemini beğendim aldım.knk 4060 li bir sistem 25k ya da var gerçi sen yanlış anlamışsın o kısmı... geçen ay arkadaşım aldı 7500F işlemci 7700 XT ekran kartlı olanı önceki videolara bakarsanız görebilirsiniz muhtemelen çok eski değil. arkadaşım 7800 XT ye yükseltti ekran kartını. PC hocasının anlaştığı stoklar genelde daha ucuz oluyor arkadaş 3-4 bine yakın daha ucuza almıştı. stok bitince üstüne yine bindi o fiyat . anlaştıkları stok kadarı normalden daha ucuz oluyor anladığım kadarıyla