PC Hunter destekleyen Windows 10 sürümü

P2WKİLLER

Femtopat
PC Hunter bu sürümden yukarısını desteklemiyor 1809 indirdim ama hala load Driver error alıyorum acaba 1809 ISO atabilir misiniz pchunter destekleyen.
Not şu an internet kafedeyim.

İnternet kafedeki bilgisayar nasıl format atacaksın? Eğer evdeki bilgisayar için USB hazırlayacağım dersen 2004 sürümünü ve kurulumunu gösteren bir konu var:

İnternet kafedeki bilgisayar nasıl format atacaksın? Eğer evdeki bilgisayar için USB hazırlayacağım dersen 2004 sürümünü ve kurulumunu gösteren bir konu var:

Derdim o değil kanka internet kafeden alacağım evde kuracağım da PC hunter desteklemiyor. 2004 PC'de kurulu evdekin de 2004 satamadığım için 1809'a düşüreceğim.

@P2WKİLLER eski Windows sürümlerini hep buradan indiriyorum:
İndirmeden önce Gmail hesabı isteyecek onu girdikten sonra istersen erişimi devre dışı bırakırsın.

@P2wkiller eski Windows sürümlerini hep buradan indiriyorum:
İndirmeden önce Gmail hesabı isteyecek onu girdikten sonra istersen erişimi devre dışı bırakırsın.

PC hunter çalışıyor mu? Bazıları 1809'da çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı