PC için 1.000 TL'ye kadar gamepad önerisi

Daha fazla  
1000 TL bütçem var, azıcık artabilir.
Önceden Snopy adlı markanın 50 TL'lik gamepadini kullanmıştım 2 tane vardı çok kullanmadım ama Sekiro ve Dark Souls 3 oynadım bozuldu (oyunlarla alakalı değil).
PS kolu tarzı istiyorum.
Logitech'in ürünlerini bayağı övmüşler ama çok ergonomik gelmedi bana.

1000 TL bütçem var, azıcık artabilir.
Önceden Snopy adlı markanın 50 TL'lik gamepadini kullanmıştım 2 tane vardı çok kullanmadım ama Sekiro ve Dark Souls 3 oynadım bozuldu (oyunlarla alakalı değil).
PS kolu tarzı istiyorum.
Logitech'in ürünlerini bayağı övmüşler ama çok ergonomik gelmedi bana.
8bitDo Ultimate C wired alın.
PS kolu olarak alabileceğiniz herhangi bir kol yok bu bütçede.
Bütçenize en yakın en iyisi Nacon revolution serisi ama o da uçuk.

F710 kablosuz ve titreşimli. F310 ise ikisinden de mahrum. Eski ama sağlam modellerdir. Ergonomileri de zayıftır.

F710 alınabilir. Ben 1100 TL'ye 2000 TL üstü Gamepad'i garantili ikinci el satmaya çalıştım adam 750 TL teklif ediyor. Vazgeçtim elimde çürüsün dedim. Bilinen ve tutulan modelleri öneririm o yüzden.

Hocam konuya hakim iseniz bir sorum var F310 ile F710 arasında ki fark nedir?
Hocam açık konuşayım: İkisi de fosilin fosili ürünler.
Hiçbir şekilde önermiyorum. Kopma sorunları ve deadzone sorunları da cabası zaten.
Dediğim gibi, Ultimate C wired alın.

F710 kablosuz ve titreşimli. F310 ise ikisinden de mahrum. Eski ama sağlam modellerdir. Ergonomileri de zayıftır.

F710 alınabilir. Ben 1100 TL'ye 2000 TL üstü Gamepad'i garantili ikinci el satmaya çalıştım adam 750 TL teklif ediyor. Vazgeçtim elimde çürüsün dedim. Bilinen ve tutulan modelleri öneririm o yüzden.
Tutulabilir ama eski olmalarını geçtim artık fosiller.
İkisi de sırf bağlantı sorunlarından sebep alınmaz.

Sağ olun hocam. Sizce alınır mı ? Önceden kullandığımda çok iyi sayılmazdı zaten.

İkisi de var ev arkadaşımda. İkisinde de sorun yok. F710'un bağlantı sorunu USB'yi direkt PC'ye bağlayınca oluyor. Kutudan çıkan USB uzatma kablosuyla kullanırsan sorun olmuyor.
Peki hadi bunu bir şekilde kabul edelim hocam ama deadzone sorununu nasıl yapıcaz?

Fiyatlarına bakınca rakibi yok. Garantisi ve desteği olmayan ürünlere ben yönelmek istemem. Örneğin Samsung monitörümde leke ve ölü piksel çıkmıştı. Garantiden ücretsiz ekran değişti. Garantisi olmayan bir ürün alıp da sorun yaşayınca çöpe atmak pek mantıklı gelmiyor. F310 kablolu ve titreşimsiz. Bence artık alınmamalı. F710 pilleri nedeniyle ağır ve ergonomisi iyi değil. Aralıksız uzun kullanımda ağrı yapabilir. Bunun dışında taş gibi sağlam olup yıllarca işini yerine getirir. Sırf bu nedenle almayı düşünebilirsin.

@555108 bendekilerde deadzone sorunu yaşamadım. F710 ile en az 3 tane hikayeli oyun bitirdim. Trigger'lar bir kere çok hassas, çok iyi çalışıyor. Analoglarda da gayet güzeldi ki sorun yaşamadım.

Fiyatlarına bakınca rakibi yok. Garantisi ve desteği olmayan ürünlere ben yönelmek istemem. Örneğin Samsung monitörümde leke ve ölü piksel çıkmıştı. Garantiden ücretsiz ekran değişti. Garantisi olmayan bir ürün alıp da sorun yaşayınca çöpe atmak pek mantıklı gelmiyor. F310 kablolu ve titreşimsiz. Bence artık alınmamalı. F710 pilleri nedeniyle ağır ve ergonomisi iyi değil. Aralıksız uzun kullanımda ağrı yapabilir. Bunun dışında taş gibi sağlam olup yıllarca işini yerine getirir. Sırf bu nedenle almayı düşünebilirsin.

@555108 bendekilerde deadzone sorunu yaşamadım. F710 ile en az 3 tane hikayeli oyun bitirdim. Trigger'lar bir kere çok hassas, çok iyi çalışıyor. Analoglarda da gayet güzeldi ki sorun yaşamadım.
F310'u belediye bedava dağıtsa almam artık.
F710 ergonomi olarak zaten rezil rüsva. Kasası sağlam.
3 ayrı f710 kullandım ve hepsinde de logiteche yollayıp yenisini aldım hepsinde deadzone sorunu çıktı.
Para iademi aldım mecburen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı