CelalShengor
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
F710 daha önce kullanmıştım biraz geç algılıyordu en azından bende öyleydi çoğu kişi memnun oysaki. O yüzden onu satıp F310 almıştım. Dediğiniz gibi muhtmelen revolver daha mantıklı olacaktır DualShock 4'ün orijinalide piyasada olmadığına göre. Gene de incelemeleri beklemekte fayda var. Bu Fantech'ler sanırım USB adaptörü ile çalışıyor aynı zamanda kablolu da oluyormuş ama onu görmedim henüz. Peki gecikme ile ilgili çok sorun çıkartır mı Fantech?
Hocam PS tarzı olsa daha iyi olur. Xbox'a çok aşina değilim. Daha önce Xbox oynadım tabii ama PS'e alışmışım bir kere. Peki gecikme durumu nasıldır hocam bir bilginiz var mı bu Fantech'lerle ilgili?
Hocam bence bilgisayar için Xbox düzen daha iyidir. Gecikme konusunda hiçbir sıkıntı çekmezsiniz gamepad 1000 MHz destekliyor gecikme yok denecek kadar az tepki süresi üst seviye bire ürün size sıkıntı çıkarma ihtimali yok Fantech sağlam markadır.

Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

İlla PS isterseniz bunları önerebilirim ikisi de iyidir ama bu iki kol hakkında çok fazla bir şey bilmiyorum. Genelde PC için üretilen kollar Xbox düzeni oluyor o yüzden bu kolları pek araştırmadım ama ikisi de ortalama üstü ürünler. Aklnıza yatan olursa incelemelerine bakın öyle alın kollar yurtdışındada satılıyor Türkçe bulamazsanız İngilizce kaynaklara bakarsınız.
Donanım olarak shooter 3 ve revolver 3 neredeyse aynı ürünler diye biliyorum biri Xbox biri PS düzen bütçenizi aşmak istemiyorsanız revolver 3 alıp geçin çok fazla düşünmeye gerek yok Fantech köklü ve sağlam bir e-spor markası pişman etmez. Swar kodunu yazarsanız indirim veriyor Wraith'de.