PC için 2000 TL gamepad önerisi

Bütçe
2000
Xbox'ta galiba Hall effect yokmuş (ne oldugu hakkinda bir fikrim yok). Bir de 2.4 GHz'nin gecikmesi Bluetooth'tan daha dusuk oluyor değil mi?

Hall effect olmasa joysticklerde drift adı verilen bir sorun yaşanıyor. 2yıl sonrasında illaki oluyor galiba. Evet USB stick ile kullanırsanız kolu Bluetooth'a göre daha az geçime oluyor.

Bayagi övüyorlardi xboxu alinmaz demenizin nedeni nedir? Ne onerirsiniz fiyatin ustune cikarsam?
Xbox kolunun diğer kollara göre 2 avantajı var. 1. Tetik titreşimi 2. İse malzeme kalitesi. Kalan her yönden geride Xbox. Gecikme süresi, pil masrafı, uygulama desteğinin kısıtlı olması, hall effect olmaması, dongle ile bağlamak için ekstra dongle masrafının pahalı olması. Daha var da var

8bit do kafama yatti ama baska hangi secenekler var diye bakiyorum.

3000 tl ye cikarsam ne onerirsiniz xbox haric?

Gamesir supernova veya biraz daha çıkarsanız cyclone 2
Hocam peki bu bütçede BigBig Won Gale Hall, BigBig Won Aether, Fantech Shooter 3 bulunuyor. Siz hangisini önerirsiniz? Ben Gale Hall'dan yanayım.

Hocam peki bu bütçede BigBig Won Gale Hall, BigBig Won Aether, Fantech Shooter 3 bulunuyor. Siz hangisini önerirsiniz? Ben Gale Hall'dan yanayım.
Hocam yarış oyunu oynamayacaksanız gale hall kesin önerim olur. Pc uygulaması ve eğer combo versiyonu alırsanır değişen stickler + şarj standı olması gerçekten çok büyük bir avantaj.

Hocam yarış oyunu oynamayacaksanız gale hall kesin önerim olur. Pc uygulaması ve eğer combo versiyonu alırsanır değişen stickler + şarj standı olması gerçekten çok büyük bir avantaj.
Yarış oyunu neden ki? Tetik hassasiyeti yok mu?

Tetik hassasiyeti var lakin deadzone biraz daha fazla diğerlerine göre. Forza gibi oyunlarda etkilemez o kadar gene de
Anladım hocam. Ama yine de pek etkileyeceğini zannetmiyorum. Forza oynuyorum zaten.

Anladım hocam. Ama yine de pek etkileyeceğini zannetmiyorum. Forza oynuyorum zaten.
Forza (kendim fh4 oynuyorum yakında 5 de alacağım) özellikle gamepad ile oynarken sürüş dinamiği diğer oyunlara göre daha arcade kalan bir oyun. F1'den veya assetto corsa'dan geçince gerçekten kontrollerini basit buluyorum. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir kolda sorun çekmedim forza'da. Sorun olacağını ben de sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…