PC için 3-5 bin TL gamepad önerisi

Cabbar.41

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, PC için oyun kolu almak istiyorum. Xbox 9. nesil oyun kolundan yanayım. 3K-5k arası bütçem var, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi tarza alışkınsınız bilmem ama ekstrasını çok düşünmeye gerek yok bence.

Hangi tarza alışkınsınız bilmem ama ekstrasını çok düşünmeye gerek yok bence.

PC icin kullanacagim diyor DualSense alirsa ekstra program kurmasi gerekecek ve cogu oyunda dualsense ozelliklerini de kullanamayacak zaten gereksiz yere 600TL vermeye gerek yok bence

PC icin kullanacagim diyor DualSense alirsa ekstra program kurmasi gerekecek ve cogu oyunda dualsense ozelliklerini de kullanamayacak zaten gereksiz yere 600TL vermeye gerek yok bence

Ekstra program artık yormuyor çok fazla insanı ama alışkanlık var hocam. Ben Dualsense alıştığım için xbox düzenine alışamıyorum.

merhaba bende pc ye hikayeli oyunlar için kol almayı düşünyorum xbox kolunda pil olayı varmış acaba bilginiz varmıdır bu konuda ekstra masraf etmemiz gerekiyormuş doğrumudur bu

merhaba bende pc ye hikayeli oyunlar için kol almayı düşünyorum xbox kolunda pil olayı varmış acaba bilginiz varmıdır bu konuda ekstra masraf etmemiz gerekiyormuş doğrumudur bu
Hayır gerekmiyor kolu alırken yanında 10lu pil paketi alın duracell markasının. Bataryaya göre daha ucuz ve daha pratik

Devamlı pil almak yerine şöyle bir dizilim yapmaya karar verdim mantıklı mıdır?

Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah 9.Nesil ( Microsoft Türkiye Garantili )

Duracell Cef14 4 Saat Pil Şarj Cihazı, 1 adet + 2'şer adet Şarj Edilebilir AA ve AAA Pil
Böyle yaparsanız pillerin şarjı bittiğinde oynamak isterseniz kablolu oynamak zorunda olacaksınız tamam derseniz alabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı