3 bin TL bütçeye PC için gamepad önerisi

Al gec. Bu fiyata alabilecegin en iyi Gamepad. PC icinde direkt alabileceklerinin en iyilerinden.

DualSense al bence.

Drift yasama garantili. TMR hatta Hall Effect bulundurmamasi bile almamak icin bir sebep 2025'te.

Al gec. Bu fiyata alabilecegin en iyi Gamepad. PC icinde direkt alabileceklerinin en iyilerinden.

Drift yasama garantili. TMR hatta Hall Effect bulundurmamasi bile almamak icin bir sebep 2025'te.
teşekkürler.

2 gün önce bu ürünü aldım "8BitDo Ultimate 2C" FIFA oynamak için girdim beni pek sarmadı kol ile oynamak Tekrar'dan paketine koydum bir köşeye kaldırdım.

Bütçe 3 bin TL, gamepadler hakkinda bilgim olmadigi icin pek bir istek sunamayacağım 😃

1. Fantech Shooter III Oyun Kolu
2. BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
3. Fantech EOS Pro Oyun Kolu
4. BIGBIG WON Blitz 2 Oyun Kolu
İlk üçlü 1.5 - 2K bandında en alttaki 3.5k bandında dördünüde tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam hepsinde Hall efect vardı ama yine de bir araştırın 3. de olduğundan kesin eminim diğerlerinden değilim şahsi tavsiyem de 3.yü almanız çok memnunum çevremde kullanan insanlarda gayet memnun.

Hocam ucuzdan alıp kurtulmak isterseniz Thorne Tactical Hero var 1500'e. Kendisi EOS Pro ile çok yakın özelliklere sahiptir.

İndirimli olan, önerdiğim:

Bütçe çıkarsa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı