PC için 4000 TL gamepad önerisi

Mert0011

Decapat
Assetto Corsa vb oynayacağım. Bütçe aklımda bir şey yok ama 5000 gibi fiyatlar olmasın. Max 0-4K aralığı olabilir. F/P güzel önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Assetto Corsa vb oynayacağım. Bütçe aklımda bir şey yok ama 5000 gibi fiyatlar olmasın. Max 0-4K aralığı olabilir. F/P güzel önerilerinizi bekliyorum.
Hocam hiç düşünmeyin bence gamesir cyclone 2 alın direk

Resmi tedarikçisi

Hocam hiç tavsiye etmem ps4 ps5 kollarını hall effect desen zaten yok kullanırken uyumlu olması için uygulama yüklemeniz gerekiyo bi ton uğraş 1 senede drift problemi kesin zaten

Sorun yaşamak istemiyorsanız attığım gamepad alabilceğiniz en iyi gamepadlerden bütçenize göre

Hocam hiç tavsiye etmem PS4 PS5 kollarını Hall effect desen zaten yok kullanırken uyumlu olması için uygulama yüklemeniz gerekiyor bir ton uğraş 1 senede drift problemi kesin zaten.

Pahalı biraz ama DualShock 4 için tavsiye ederim PC için. Hem bağlaması kolay hem de çok fazla hor kullanmazsa 3-4 yıl belki daha fazla götürür bende var 2 yıldır çok memnunum.

Pahalı biraz ama DualShock 4 için tavsiye ederim PC için. Hem bağlaması kolay hem de çok fazla hor kullanmazsa 3-4 yıl belki daha fazla götürür bende var 2 yıldır çok memnunum.

Hocam sizin ki iyi gitmiş ama normal şartlarda ilk senesinde sıkıntı çıkarıyolar uzun ömürlü değiller GameSir flydigi 8BitDo gibi kollar Xbox ve PS kollarının sollayalı çok oldu

Gamesir cyclone 2 veya 8bitdo ultimate 2 bu fiyatta tercih edilmesi gereken kollar. Bana sorarsanız ergonomi açısından cyclone 2 daha iyi. 8bitdo ultimate 2 deneyimlemedim lakin eliniz alışırsa eğer ergonomisine o da çok sağlam bir kol. Aralarındaki fark 8bitdo ultimate 2'de 4 tane programlanabilir buton varken cyclone 2'de 2 tane bulunuyor. Bu da yarış oyunları açısından çok etkileyen bir şey değil. Kendim de cyclone 2 kullanıyorum ve yt üzerinde incelemesini de yaptım kolun sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı